Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fold 3 - przełączanie się ekranu

(Temat utworzony: 29-01-2022 09:10 PM)
1167 Wyświetlenia
slaweuszek
First Poster
Opcje
Dlaczego oglądając np. YT na małym zewnętrznym ekranie, chcąc delikatnie uchylić ekran w celu położenia telefonu i oglądania pod kątem np. 45 stopni, telefon przełącza mi obraz na duży ekran ? Wystarczy że uchylę ekran na 5 milimetrów i już mam obraz na dużym ekranie. O co chodzi ?
0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
To wszystko dzieje się automatycznie ekran a przełącza się na ten większy kiedy tylko zaczniemy otwierać urządzenie

slaweuszek
First Poster
Opcje
Gdy wyłączę i włączę telefon, wszystko zaczyna działać prawidłowo. Przecież podczas prezentacji telefonu jest pokazane, że taka opcja oglądania jest możliwa.
Na zdjęciu pokazuję, o co mi chodzi : SmartSelect_20220130-092811_Samsung Internet_89145_1643531291.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@slaweuszek, Uruchom aplikację Aparat, wybierz w prawym górnym rogu opcję autoportret, otwórz telefon do połowy, wyjdź z aplikacji aparatu i uruchom YouTube. Telefon będzie wyświetlać obraz na zewnętrznym ekranie, będąc rozłożonym.

Screenshot_20220130-102449_Camera.jpgScreenshot_20220130-102455_Camera.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Dzięki za pomoc:)

Nimrawid
Explorer
Opcje

Cześć, powiedz mi masz nową aktualizacjędo adroida 12? Bo mi to zepsuło kompletnie flexmode i też te funkcje nie działają muszę ciągle restartować folda.

0 Like
Nimrawid
Explorer
Opcje

W ogóle nie działa to co piszesz.

0 Like
Nimrawid
Explorer
Opcje

To bug powstały po aktualizacji do androida 12. Czy ktoś w samsungu raczy to naprawić pozostaje tajemnicą. Na razie będą ci pisać brednie żebyś marnował dzień na factory reset który nic nie zmieni.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nimrawid, Posiadam Android 12 o oznaczeniu BUL8. Sposób z wykorzystaniem aplikacji Aparat działa bez problemu na tym oprogramowaniu. Nie przywracałem ustawień fabrycznych po aktualizacji.

Suliszka
Explorer
Opcje
dzięki za cynk-wszystko działa, jak napisałeś 👍