Dzień dobry. Nie mogę znaleźć w internecie informacji. Byłem jakiś czas temu w serwisie Samsunga na wymiane folii zabezpieczającej wewnętrzny... Wyświetl post
Na środku w miejscu zgięcia w telefonie z flip 6 pojawił się żółty cienki odzielający górna część ekranu od dolnej pasek. Czy są to przepalone... Wyświetl post
Właśnie zaaktualizowałem swojego Galaxy Z Fold 6 i na ekranie nagle wyskakują dwie belki nawigacyjne za pomocą gestów. Po zmianie na przyciski,... Wyświetl post
Witam mam pytanie do osób które mają flipa 5 czy w ciągu 5 minut od rozłożenia telefonu bateria leci 10 prawie procent w dół. Ktoś też tak posiada... Wyświetl post
Po aktualizacji oprogramowania do Androida 12/One UI 4.0 telefon spontanicznie traci jakiekolwiek połączenie mobilne. Nie mam na myśli słabego... Wyświetl post
Nie działał, nie mozne ustawić metody weryfikacja.
Opisane na forum żeby przywrócić Tel do fabryki , przecież nie można z każdym problemem... Wyświetl post
Cześć. Żona kupiła Flip 6. Po niespełna 3 miesiącach zwykłego użytkowania folia odkleja się. Czy to normalne zjawisko? Czytałem na jakimś forum,że... Wyświetl post
Cześć!
Wydaje mi się, że kiedyś była taka funkcja w aparacie, że w momencie gdy robiłam zdjęcie czegoś na monitorze to od razu przycinało mi... Wyświetl post
Serwis samsung nie widzi problemu w zgieciu wyswietlacza folda 5 twierdząc ze ryska na obudowie spowodowala usterke telefon na gwarancji niebedzie... Wyświetl post
Czesc
mam pytanie czy opłaca się zakupić S Pena do Fold6? Obecnie używam tego dołączonego do etui i mam pytanie czy S Pen bedzie zbliżony w... Wyświetl post
Mam ustawiony tryb ciemny, ale od jakiegoś czasu Panel trybu flex zmienił mi się na jasny. Czy też ktoś tak ma? Wiecie jak można tak to zmienić? W... Wyświetl post
W tym wątku poznacie oficjalną gamę etui oraz akcesoriów do najnowszych urządzeń składanych Samsung. Zachęcam także do dyskusji na temat ochrony... Wyświetl post