Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawiesza się ekran po wykonaniu ruchu odblokowania

(Temat utworzony: 31-01-2023 06:55 PM)
6506 Wyświetlenia
Arek1392
Explorer
Opcje

Witam mam problemy z odblokowaniem samsunga a52.Nie chce odczytać ruchu odblokowania ekranu. Zawiesza się. 

164 Odpowiedzi
Jrex
Student
Opcje
Wczoraj kupiłem i jestem mocno zawiedziony - najchętniej bym go oddał. W rodzinie mamy A52, który działa bardzo dobrze. Myślę kupię A53 będzie lepszy. A tu wydajność ma jak chińczyk za 600-700zl. Mówię wam tragedia. Myślę po aktualizacji do Android 13 poprawi się. Nic się nie zmieniło. Jestem mocno zniesmaczony.
Kusy92
Journeyman
Opcje

Mam problem z A53 5G mianowicie w miejscach gdzie jest słaby zasięg wariuje dotyk zawiesza się podczas pisania oraz podczas nawigacji po menu np gdy chce wejść w galerie to tworzy się skrót na ekranie głównym. Robiłem już wipe cache i przywracałem ustawienia fabryczne. Telefon wrócił tydzień temu z serwisu gdzie stwierdzono brak usterek. Czy macie w swoich Galaxy też taką przypadłość? Ktoś wie jak to rozwiązać?

Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie spotkałem się z taką usterką. Skoro serwis rozłożył ręce, a reset do ustawień fabrycznych nie przyniósł pozytywnych efektów, pozostaje czekać na przyszłą aktualizacje, może naprawi opisywany przez Ciebie problem.

Zgłoś też raport o błędach w aplikacji Members. Im więcej będzie zgłoszeń tego typu tym szybciej się ktoś tym zajmie.

Przejdź kolejno w aplikacji Members:

Wsparcie -> wysyłanie zgłoszenia -> raporty o błędach

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy po przywróceniu ustawień fabrycznych wgrywałeś kopię zapasową? Zdarza się, że wraz z kopią mogą zostać przywrócone błędy.

Kusy92
Journeyman
Opcje
Nie przywracałem kopii instalowałem po kolei wszystko od nowa. Aplikacje ze sklepu play
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze sprawdzić działanie na innej karcie SIM, ale jeżeli problem pozostanie to obawiam się, że nic więcej nie wymyślimy na forum. W takim przypadku dobrym pomysłem będzie kontakt ze wsparciem technicznym lub ponowny kontakt z serwisem. Koniecznie również zgłoś ten problem za pomocą aplikacji Samsung Members.

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kusy92 Witam. Proszę sprawdzić czy po przełączeniu na 3G też występuje taki sam problem?
0 Like
Kusy92
Journeyman
Opcje
Przełączyłem dzisiaj rano na Tylko 3g i nie było do tej pory żadnych zacięć
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli będzie wszystko ok to prosze włożyć kartę SIM w drugi slot, włączyć LTE i przetestować wtedy.
0 Like
Kusy92
Journeyman
Opcje
W drugim slocie ta sama sytuacja też musiałem przestawić na 3g bo na lte zaczął się zawieszać
0 Like