Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A12 - nu am VoLTE?

(Subiect creat la: 02-11-2022 08:47 PM)
931 Vizualizări
Ganiel
Navigator
Opțiuni

Bună seara!

Am decis sa mă mut la Telekom dar nu văd VoLTE??
Ar trebui să meargă

Am Samsung Galaxy A12
3 Soluţii
Soluţie
Opțiuni
Sunt câteva telefoane de la Samsung care au VoLTE la Telekom.A12 nu merge pe Volte. A53, A52s și seria S sunt compatibile cu Volte la Telekom.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Nu aveau până de curând VoLTE. Presupun că treptat vor actualiza sistemele și vor fi mai multe telefoane pe care se poate folosi funcția.
Probabil încă nu este disponibila pe modelul tau de telefon.

Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Sunt mai mult mai multe telefoane compatibile volte pe rețeaua Telekom, dacă vrei să te lămurești care sunt, intra pe Softpedia, este un topic Volte Telekom și ai să găsești mai multe informații. In primul rand, trebuie să îți activezi Volte din aplicația web, sau de la *100#, normal, trebuie să aștepți un update. A12, suporta Volte, deci probabil v-a merge cât de curând și la tine.

0 Aprecieri

3 Soluţii

19 Răspunsuri
Soluţie
Opțiuni
Sunt câteva telefoane de la Samsung care au VoLTE la Telekom.A12 nu merge pe Volte. A53, A52s și seria S sunt compatibile cu Volte la Telekom.
0 Aprecieri
Opțiuni
Merge la Vodafone dacă vrei sa treci la ei.
0 Aprecieri
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Rămân la Telekom
0 Aprecieri
Opțiuni
Dacă te am ajutat folosește cele 3 puncte pentru soluție.
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Nu aveau până de curând VoLTE. Presupun că treptat vor actualiza sistemele și vor fi mai multe telefoane pe care se poate folosi funcția.
Probabil încă nu este disponibila pe modelul tau de telefon.
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Mă gândeam să întreb la ei
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Am momentan Nr temporar
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sincer, la cate probleme am auzit că sunt la Telekom, eu nu ți-aș recomanda.
Dar tu știi mai bine și dacă ești mulțumit de serviciile lor și de acoperire, e ok.
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Am fost la ei și înainte și sunt ok
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uite lista telefoanelor compatibile momentan: Screenshot_20221102_211144_Chrome_1000004654_1667416304.jpg
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Pai ce fac?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ai ce face. Trebuie să aștepți să adauge ei mai multe telefoane.
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Oare până în 2030 adaugă??
0 Aprecieri
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Trec de la Orange la Telekom
0 Aprecieri
Ganiel
Navigator
Opțiuni
Nu
0 Aprecieri
Soluţie
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Sunt mai mult mai multe telefoane compatibile volte pe rețeaua Telekom, dacă vrei să te lămurești care sunt, intra pe Softpedia, este un topic Volte Telekom și ai să găsești mai multe informații. In primul rand, trebuie să îți activezi Volte din aplicația web, sau de la *100#, normal, trebuie să aștepți un update. A12, suporta Volte, deci probabil v-a merge cât de curând și la tine.
0 Aprecieri
Ganiel
Navigator
Opțiuni
De la *100# cum fac?
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Dar apel la *100# Îți apare un meniu, apeși cifra 6 și dai trimitere, apo cifra 3 și dai trimitere, îți cere o parolă, pe care dacă nu ai schimbat-o niciodată sunt ultimele 6 cifre de la CNP, apoi intrigi în volte și îl activezi. Dacă nu reușești, suni la 1234, dar o sa faci cu nervii până ajungi la un operator.Screenshot_20221103-143537_Phone_1000005021_1667478937.jpg
0 Aprecieri
Devourer
Pioneer
Opțiuni
Ca sa beneficiezi de VoLTE, ar trebui atât telefonul cat si operatorul de telefonie mobila sa aibe suport pentru aceasta funcție
0 Aprecieri