Aveți idee de ce nu pot deschide conținutul aplicației telefon din Galaxy Store când o accesez din setări aplicații ? Versiunea este core 5.1 cu toate actualizările la zi. Am încercat să ataşez foto aici cu mesajul de eroare dar nu pot
Aplicația telefon este inclusa în firmware și este actualizată împreună cu el. Probabil versiunea din Galaxy Store nu este compatibilă cu telefonul tău. Dacă în rest poți accesa aplicațiile din Galaxy Store (în afară de cele care vin cu firmware-ul) atunci nu este nicio problemă.
Salut.Când intru în setări aplicații ši dau pe aplicația telefon îmi arată jos că este stocată în Galaxy Store dar la apăsare pt dechidere îmi dă un mesaj de eroare de genul că acest conținut nu este disponibil pt sistemul dvs de operare
Aplicația telefon este inclusa în firmware și este actualizată împreună cu el. Probabil versiunea din Galaxy Store nu este compatibilă cu telefonul tău. Dacă în rest poți accesa aplicațiile din Galaxy Store (în afară de cele care vin cu firmware-ul) atunci nu este nicio problemă.