Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy A12 eroare conținut Galaxy Store

(Subiect creat la: 03-03-2024 07:05 PM)
184 Vizualizări
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Aveți idee de ce nu pot deschide conținutul aplicației telefon din Galaxy Store când o accesez din setări aplicații ? Versiunea este core 5.1 cu toate actualizările la zi. Am încercat să ataşez foto aici cu mesajul de eroare dar nu pot
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Aplicația telefon este inclusa în firmware și este actualizată împreună cu el. Probabil versiunea din Galaxy Store nu este compatibilă cu telefonul tău. Dacă în rest poți accesa aplicațiile din Galaxy Store (în afară de cele care vin cu firmware-ul) atunci nu este nicio problemă.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Despre ce conținut e vorba? Mai încearcă încă o data sa pui acel screenshot. Ar trebui să meargă.
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Salut.Când intru în setări aplicații ši dau pe aplicația telefon îmi arată jos că este stocată în Galaxy Store dar la apăsare pt dechidere îmi dă un mesaj de eroare de genul că acest conținut nu este disponibil pt sistemul dvs de operare1709486457504.jpg1709486457543.jpg1709486457577.jpg
0 Aprecieri
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Compatibil ,scuze
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Aplicația telefon este inclusa în firmware și este actualizată împreună cu el. Probabil versiunea din Galaxy Store nu este compatibilă cu telefonul tău. Dacă în rest poți accesa aplicațiile din Galaxy Store (în afară de cele care vin cu firmware-ul) atunci nu este nicio problemă.
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Nu am probleme decât aici ši mai este una AppCloud,în rest funcționează tot.Mulțumesc
0 Aprecieri