Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

USB po kablu A53 5g

(Temat utworzony: 25-05-2022 09:37 AM)
7156 Wyświetlenia
szotsynn
Navigator
Opcje
Witam  mam problem  jak podłącze  telefon  do komputera  to nic się nie dzieje  ani, laddowania ani połączenia , sprawdzałem  przy wszystkich  portach usb w komputerze  i nic , kabel oryginalny samsung , co może być przyczyną  coś w telefonie  czy raczej w komputerze , jeśli to kwestia  ustawień  to jak to zrobić?
0 Like
19 Odpowiedzi
AdamJu
Navigator
Opcje
W systemie Windows jest zapytanie co chcesz zrobić po podłączeniu tego urzadzenia. Jak ten monit przeoczysz i zamkniesz to nic się nie będzie dziać, jak teraz.
0 Like
szotsynn
Navigator
Opcje
Nic mi takiego nie wyskakuje po podłączeniu
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę spróbować podłączyć inny Kabel
0 Like
lonelly
Voyager
Opcje
Zły kabel
0 Like
szotsynn
Navigator
Opcje
Próbowałem na innym i nic dalej to samo ale najdziwniejsze jest to że mój poprzedni telefon tez samsung łączył się odrazu .
0 Like
1zboro1
Navigator
Opcje
Sprawdź czy w menadżerze urządzeń w windows po podłączeniu nie wywala się kontroler usb. Ja raz tak miałem jak podłączyłem telefon i restart pomógł. Ewentualnie podpięcie prosto pod płytę główną jeżeli to desktop
0 Like
arckus1
First Poster
Opcje
Po podłączeniu USB do laptopa w tef przeciągnij palcem od góry i tam będziesz miał pytanie czy chcesz ładować, przeglądać pliki czy przesyłać zdjęcia itp...musisz zaznaczyć opcję
0 Like
szotsynn
Navigator
Opcje
Jak podłącze do gniazdka ładowanie jest jak do kompa na tym samym kablu to nie ma nic ani laddowania ani wogule połączenia i podejrzewam że coś z kompem a nie z telefonem
0 Like
arckus1
First Poster
Opcje
Podłączjąc tef do laptopa...powinien pojawić się ikona...dysk twojego telefonu obok dysku C ..i możesz przeglądać to co masz w telefonie
0 Like