Witam mam problem jak podłącze telefon do komputera to nic się nie dzieje ani, laddowania ani połączenia , sprawdzałem przy wszystkich portach usb w komputerze i nic , kabel oryginalny samsung , co może być przyczyną coś w telefonie czy raczej w komputerze , jeśli to kwestia ustawień to jak to zrobić?
W systemie Windows jest zapytanie co chcesz zrobić po podłączeniu tego urzadzenia. Jak ten monit przeoczysz i zamkniesz to nic się nie będzie dziać, jak teraz.
Sprawdź czy w menadżerze urządzeń w windows po podłączeniu nie wywala się kontroler usb. Ja raz tak miałem jak podłączyłem telefon i restart pomógł. Ewentualnie podpięcie prosto pod płytę główną jeżeli to desktop
Po podłączeniu USB do laptopa w tef przeciągnij palcem od góry i tam będziesz miał pytanie czy chcesz ładować, przeglądać pliki czy przesyłać zdjęcia itp...musisz zaznaczyć opcję
Jak podłącze do gniazdka ładowanie jest jak do kompa na tym samym kablu to nie ma nic ani laddowania ani wogule połączenia i podejrzewam że coś z kompem a nie z telefonem