Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefonul meu A71 nu se mai incarca

(Subiect creat la: 23-09-2021 09:52 PM)
2241 Vizualizări
mario738
Journeyman
Opțiuni
telefonul respectiv are niste probleme cand vine vorba de incarcare, are momente in care se incarca si momente in care nu o face, dintr o data nu se mai prinde curentul la usb c,  dar prima oara cand s a intamplat l-am dus la un service sa mi se schimbe portul usb c, s-a facut cum s a intamplat, a mers bine o saptamana si a inceput din nou sa faca la fel (sa nu se mai incarce). niste idei cum as putea sa fac sa il repar fara sa trebuiasca sa il tot duc la service pt aceeasi problema?.
am incercat sa curat portul cu o perie de dinti noua
sa ii dau hard reset
sa il restartez
si etc.
nu a mers absolut deloc.
18 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Hei, salut,

Editează postarea si scrie în românește, te rog. Altfel, risti sa iti fie mutata pe forumul de UK.
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
ok imi cer scuze pentru asta dar am crezut ca sunt combinate.
mystical_
Pioneer
Opțiuni
Problema poate sa fie și din încarcator, curăță încărcătorul cu o perie, dacă tot nu merge cumpără un încărcător nou, mie mia mers, am avut un A40. Dacă tot nu merge atunci dute la un service și spunele să îți verifice, preferabil un service samsung din apropiere
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
am incercat acum sa il curat dar nu a dat nici un rezultat, la un alt telefon de al meu functioneaza perfect dar la asta nu
mystical_
Pioneer
Opțiuni
Foarte ciudat, ar putea sa fie și din baterie, cel mai usor ar fi sa il duci la un service sa il verifice, stiu cum te simti, si eu mi-am luat un A51 acum 2 sapt. Si nu merge sensoru de amprente, zicea Calibration needed. Am stat vreo 5 ore ca am avut 2 telefoane si am tot schimbat componentele din cealalalt A51 in ameu, am schimbat placa de baza si cumva o mers.
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
aa, am inteles, o sa ma duc si o sa vad cum sta treaba
mystical_
Pioneer
Opțiuni
Noroc
0 Aprecieri
Sho7GuN
Explorer
Opțiuni
Salut, ai incercat alt incarcator/cablu?
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
da, am incercat multe dar nu am nici un rezultat pozitiv
0 Aprecieri
Sho7GuN
Explorer
Opțiuni
Probabil are ceva probleme la circuitul ce duce curentul din incarcator in baterie, nu neapărat mufa de incarcare, si poate scurtcircuiteaza pe undeva.Iti recomand un service autorizat Samsung, sau partener.
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
exista un centru de service uri samsung in apropiere de suceava?
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
bine, mersii mult
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
intre timp l am dus la service si ii totul ok acum, dar ma astept sa faca iar asa.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Poate ai mizerie in interiorul portului usb al telefonului.
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
am vazut ca avea putin, am reusit sa il scot cu o periuta de dinti nefolosita moale dar tot nu merge
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am inteles. Il folosesti des cand e la incarcat? Poate s-a dus iar portul usb..
0 Aprecieri
mario738
Journeyman
Opțiuni
nu il folosesc niciodata cand se incarca, imi gasesc alte treburi cand nu am optiunea sa il folosesc
0 Aprecieri
Members_XoOvZcL
First Poster
Opțiuni

Aceeași  problemă  am și  eu, o dată la 2 săptămâni nu vrea să se incarce, folosesc același  încărcător  și  când incarcă și  când  nu încarcă, e problemă tehnică a telefonului , o anumită serie are acest defect din păcate, am căutat pe net și mulți se plâng de chestia asta.. Fata mea are unul identic și  ii merge perfect. Eu l-am cumpărat  din Spania, ea Olanda.

Încerc să nu îl folosesc mult când  nu încarcă să economisesc baterie. 

Baftă! 

0 Aprecieri