Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefonul încarcă greu după 90%

(Subiect creat la: 24-03-2025 11:12 AM)
246 Vizualizări
blank__
Voyager
Opțiuni
Salut! Am un Galaxy A14 cumpărat în noiembrie 2024 și am observat că după ce ajunge la 90%, telefonul se încarcă foarte lent, durează aproximativ 20-40 de minute să ajungă la 100%. Dacă îl opresc pe la 80%, nu am nicio problemă. În aplicația Samsung Members, starea bateriei apare ca fiind normala. E normal sa se întâmple sau ar putea fi un defect la baterie? Bateria ma tine o zi, depinde și cum îl folosesc. Dar nu am văzut nicio o alta problema. Încărcătorul este original și am dat și resetare din fabrica dar nu a rezolvat. 

image

image

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
blank__
Voyager
Opțiuni
Am înțeles. Mulțumesc!
3Merlin
Legend
Opțiuni
... având în vedere (și ținând cont de faptul că...) AI mai puțin de șase luni în comunitate, dă-mi voie să-ți urez:
BINE AI VENIT!
Cât despre telefonul tău (Galaxy A14) pot să-ți spun că dacă îl vei folosi judicios vei putea să te bucuri de el până la adânci bătrâneți... cel puțin încă un cincinal de actualizări majore.
😉
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Nu ai de sa-ti faci griji.Este normal asa.De la 80% la 100% se incarca mai lent pentru a proteja bateria.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Ai activată încărcarea fast charging? De la 50% la 80-85% încărcarea este mai rapidă, apoi devină un pic mai lentă. Nu ai nicio problemă cu bateria sau încărcatorul, este normal
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Salut
Și eu an un Galaxy A14 ,e un telefon bun . Nu te mai complica ,fă-i o rutină cu încărcare până la 85 % , care vaa dura cam o ora și 10 minute . Setează și notificarea aferentă .
P.s
- Îți recomand aplicația de monitorizare a încărcării Charge metter ,este infailibila ,poți vedea evoluția curentului de încărcare .
https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.km.android.chargemeter
Didila
Student
Opțiuni
Păi Este La Fast Charging Blank! 15w. Și trebuie Un Încărcător De 25w sau 45w Tot Super Fast Charging!