Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefon original?

(Subiect creat la: 24-12-2020 08:25 PM)
890 Vizualizări
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Mereu imi pun intrebarea daca telefonu meu este original A51 este luat de la orange

image

0 Aprecieri
19 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
De ce spui asta? Ti-a dat impresia ca nu ar fi pe bune?
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Ca nu primesc update cand trebuie patch ul pe 21 a fost lansat si eu n am primit incă
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Cred ca tine de operator sincer. Nici eu nu am primit pe al meu. Sunt pe vodafone.
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Aoleu pe vodafone e ff rau
mai ales cand apare ui 3.0
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Poti verifica imeiul pe net, imei info daca nu ma insel. Dar nu cred ca nu ar fi pe bune, orange e totusi o firma respectabila.
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
am cautat, si imi da seria de la telefonu meu
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Atunci stai fara griji, o sa vina si actualizarea.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Stai liniștit, e original telefonul. Orange se pare că e codaș când vine vorba de trimiterea actualizărilor de sistem. Eu zic sa nu îți faci griji.. dacă era vreun risc de securitate ai fi primit actualizarea de mult. O sa vina ea la un moment dat :smiling-face:
CosHd
Voyager
Opțiuni
Tine 100% de operator. Trebuie sa intelegeti ca aceste telefoane primesc update-uri greu pentru ca operatorul nu aloca resurse foarte multe pentru asta. Pregatesc update-ul lunar pentru flagship-urile ce le vand si o data la 2, 3 luni pentru midrange-uri. Daca se doresc update-uri dese din pacate ori cumparati telefoane care nu depind de operator, cu toate ca nici acelea nu primesc update-urile majore foarte repede, ori Pixel care primeste update-uri in momentul lansarii de catre Google.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@AdmBot, prima regula: NU postați online si NU puneti poze in care apare IMEI-ul telefonului in clar. Este o greseala care va poate costa. Sterge a 2-a poza din postul tau

Acum legat de incertitudinea ta, poti sa stai linistit, telefonul este original. Samsung Knox este componenta de securitate specifica Samsung, este "closed source" si nu poate fi pusa sau facuta functionala pe un dispozitiv non Samsung. La tine in informatiile despre telefon precum si in diversele aplicatii legate de acesta poti vedea atat versiunea Knox cat si faptul ca functioneaza. Daca ai in continuare incertitudini, poti verifica acest lucru intr-un centru oficial Samsung.

Si nu in ultimul rand, ai achizitionat terminalul (insotit de factura si garantie sunt convins) de la un operator major de telefonie care nu s-ar risca sa vanda terminale contrafacute.

Update-urile nu vin instant si simultan pe toate terminalele de un anumit model. Sunt cazuri in care anumite update-uri au intarziat destul de mult sau a fost o problema cu respectivul dispozitiv care a dus la aceasta situatie. Daca ea persista, revin cu recomandarea de a merge intr-un centru de service autorizat

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Dacă doriți sa verificați telefonul dacă este original aveti următorul link:
https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Site-urile astea de verificare IMEI nu sunt oficiale si pot da informatii gresite. Eu nu m-as baza prea mult pe ele.

0 Aprecieri
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Este verificat de mine și nu a dat greșit răspunsul !
Se poate verifica !
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta nu le face mai oficiale. Nu mi-as pune IMEI-ul pe orice site , online, pur si simplu. Zic si eu 🙂

Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Corect nu le face mai oficiale dar este una din modalități de verificare daca este original sau fake.
Mai sunt și alte moduri de verificare a telefonului Samsung.
Crăciun fericit !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Craciun fericit! 🙂

0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Ms la fel
Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Crăciun fericit !
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Dacă vrei sa verifici autenticitatea telefonului intri și vb live cu rep Samsung și le dai IMI-ul și în 5 sec iti spune autenticitatea lui și pt ce tara a fost destinat.
0 Aprecieri