Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

System and update Google Play

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
218 Vizualizări
melly4
Helping Hand
Opțiuni

A sosit Google Play System update pe toate modelele de tel  1 Iulie 2025! Cine doreste sa dea cautare! La mine au avut intre 82 MB  si 90 MB in functie de tel. O noapte linistita!

1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ThePositiveMan ,

Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

17 Răspunsuri
GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Am făcut adineauri actualizarea
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni

image
Salutare, tuturor,
Este disponibila o actualizare de sistem Google Play, pe Galaxy A54 5G, nivel securitate: 1 iulie 2025. 
Dimensiunea actualizarii: 87 MB.
Spor la download!

Liviuman
Hotshot
Opțiuni
Și pe S24ultra tot acum 👏🙏
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Super!🙂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A postat cineva acelasi lucru fix cu 2 randuri mai jos...de ce era nevoie de doua topicuri pt asta, puteai scrie in acelasi?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ThePositiveMan ,

Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Ok ! Imi cer scuze dar Eu nu am vazut postarea . poate trebuia sa scriu altceva la cauteri! O puteti sterge dumneavoastra daca nu mai este necesara ! Eu nu am gasit button ceva pentru stergere. 

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna @melly4, nu tie iti erau adresate comentariile. TU esti primul/prima care a postat, atat @EmilianN cat si eu am atras atentia lui ThePositiveMan care a postat dupa tine acelasi lucru. Ulterior Emilian a pus ambele topicuri la un loc astfel incat acum se vad la tine ca al tau a fost primul pe acest subiect

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
melly4
Helping Hand
Opțiuni

A ok scuze ! N am stiut! 

melly4
Helping Hand
Opțiuni

Imi cer scuze Eu nu am vazut ca altcineva a mai postat inaite daca vedeam cu siguranta nu mai postam! 

melly4
Helping Hand
Opțiuni

O zi cat Mai Buna la toata lumea !

GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Mersi de topic am făcut adineauri actualizarea
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu topicul meu.🫡🤝
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Pe unele modele de tel a mai sosit una de inca 13 MB imediat approximativ la 30 min sa zic dupa aceasta! Foarte ciudat!

0 Aprecieri
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Eu nu am primit.🙂
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Dar incurcate sunt SI caile Lui Google! Iar pe umele modele a sosit dupa acesta actualizarei mare Inca un supliment de 13 MB ! Foarte ciudat! Pe altele inca Nu dar probabil ca o sa soseasca banuiesc! Iar cel mai ciudat Este ca un tel cu Android 13 a primit inaintea tuturor Google Play System Update la 1 iulie cred ca are deja vreo 7 zile! Alta chestie bizara! Si nici Pixel nu primise care de obicei e primul la toate update urile!

0 Aprecieri
Adimin9
Explorer
Opțiuni
Am primit iulie 😊👏