cu o săptămână în urmă
A sosit Google Play System update pe toate modelele de tel 1 Iulie 2025! Cine doreste sa dea cautare! La mine au avut intre 82 MB si 90 MB in functie de tel. O noapte linistita!
Rezolvat! Către soluţie.
cu o săptămână în urmă
Hei, @ThePositiveMan ,
Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă - editat ultima oară cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
Hei, @ThePositiveMan ,
Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊
miercuri
Ok ! Imi cer scuze dar Eu nu am vazut postarea . poate trebuia sa scriu altceva la cauteri! O puteti sterge dumneavoastra daca nu mai este necesara ! Eu nu am gasit button ceva pentru stergere.
miercuri
miercuri
A ok scuze ! N am stiut!
miercuri
Imi cer scuze Eu nu am vazut ca altcineva a mai postat inaite daca vedeam cu siguranta nu mai postam!
miercuri
O zi cat Mai Buna la toata lumea !
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
miercuri
Pe unele modele de tel a mai sosit una de inca 13 MB imediat approximativ la 30 min sa zic dupa aceasta! Foarte ciudat!
miercuri
miercuri - editat ultima oară miercuri
Dar incurcate sunt SI caile Lui Google! Iar pe umele modele a sosit dupa acesta actualizarei mare Inca un supliment de 13 MB ! Foarte ciudat! Pe altele inca Nu dar probabil ca o sa soseasca banuiesc! Iar cel mai ciudat Este ca un tel cu Android 13 a primit inaintea tuturor Google Play System Update la 1 iulie cred ca are deja vreo 7 zile! Alta chestie bizara! Si nici Pixel nu primise care de obicei e primul la toate update urile!
miercuri