Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

System and update Google Play

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
37 Vizualizări
melly4
Helping Hand
Opțiuni

A sosit Google Play System update pe toate modelele de tel  1 Iulie 2025! Cine doreste sa dea cautare! La mine au avut intre 82 MB  si 90 MB in functie de tel. O noapte linistita!

1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ThePositiveMan ,

Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri
GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Am făcut adineauri actualizarea
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni

image
Salutare, tuturor,
Este disponibila o actualizare de sistem Google Play, pe Galaxy A54 5G, nivel securitate: 1 iulie 2025. 
Dimensiunea actualizarii: 87 MB.
Spor la download!

Liviuman
Hotshot
Opțiuni
Și pe S24ultra tot acum 👏🙏
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Super!🙂
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A postat cineva acelasi lucru fix cu 2 randuri mai jos...de ce era nevoie de doua topicuri pt asta, puteai scrie in acelasi?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @ThePositiveMan ,

Îți recomand să verifici întotdeauna pe forum dacă subiectul despre care vrei să postezi a mai fost abordat înainte de a crea un topic nou. Astfel evităm mesaje și discuții duplicate, iar informațiile sunt mai bine organizate și accesibile pentru toți utilizatorii. Mulțumim pentru înțelegere și pentru implicare! 😊

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Ok ! Imi cer scuze dar Eu nu am vazut postarea . poate trebuia sa scriu altceva la cauteri! O puteti sterge dumneavoastra daca nu mai este necesara ! Eu nu am gasit button ceva pentru stergere. 

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna @melly4, nu tie iti erau adresate comentariile. TU esti primul/prima care a postat, atat @EmilianN cat si eu am atras atentia lui ThePositiveMan care a postat dupa tine acelasi lucru. Ulterior Emilian a pus ambele topicuri la un loc astfel incat acum se vad la tine ca al tau a fost primul pe acest subiect

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
melly4
Helping Hand
Opțiuni

A ok scuze ! N am stiut! 

melly4
Helping Hand
Opțiuni

Imi cer scuze Eu nu am vazut ca altcineva a mai postat inaite daca vedeam cu siguranta nu mai postam! 

melly4
Helping Hand
Opțiuni

O zi cat Mai Buna la toata lumea !

GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Mersi de topic am făcut adineauri actualizarea
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu topicul meu.🫡🤝
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Pe unele modele de tel a mai sosit una de inca 13 MB imediat approximativ la 30 min sa zic dupa aceasta! Foarte ciudat!

0 Aprecieri
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Eu nu am primit.🙂
melly4
Helping Hand
Opțiuni

Dar incurcate sunt SI caile Lui Google! Iar pe umele modele a sosit dupa acesta actualizarei mare Inca un supliment de 13 MB ! Foarte ciudat! Pe altele inca Nu dar probabil ca o sa soseasca banuiesc! Iar cel mai ciudat Este ca un tel cu Android 13 a primit inaintea tuturor Google Play System Update la 1 iulie cred ca are deja vreo 7 zile! Alta chestie bizara! Si nici Pixel nu primise care de obicei e primul la toate update urile!

0 Aprecieri
Adimin9
Explorer
Opțiuni
Am primit iulie 😊👏