Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Synchronizacja kontaktow

(Temat utworzony: 06-07-2024 10:20 AM)
202 Wyświetlenia
DzonyM
First Poster
Opcje
Witam ma problem, mój fold umarł na szybko kupiłem A15 5g i nie mogę synchronizować kontaktow z chmury Samsung cloud. Przeprowadzam synchronizację - synchronizacja udana ale nie widzę tych kontaktow. Pomocy
0 Like
6 Odpowiedzi
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
A synchronizacja z konta Google?
0 Like
DzonyM
First Poster
Opcje
Na google mam kontakty sprzed 2 lat później nowe kontakty zapisywałem na koncie samsung
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DzonyM, Jesteś pewny, że na poprzednim telefonie kontakty były poprawnie zsynchronizowane do chmury ? Upewnij się też, że masz prawidłowo ustawione wyświetlanie kontaktów

Screenshot_20240706_165357_Contacts.jpg

0 Like
DzonyM
First Poster
Opcje
Cześć na pewno była włączona synchronizacja i mam ustawione aby wyświetlał wszystkie kontakty. Nawet wyświetla die że mam 105 elementów 1720278291784.jpg1720278419961.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@DzonyM Synchronizacja pozwala synchronizować dane, które są zapisane w pamięci wewnętrznej, nie tylko te, które są zapisane bezpośrednio na koncie Samsung. Jeżeli dane były zapisane w pamięci wewnętrznej uszkodzonego urządzenia, to niestety obawiam się, że nie uda Ci się zsynchronizować tych danych. Być może jednak uda Ci się pobrać coś z kopii zapasowej, o ile takową robiłeś?

Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Przywróć kopię zapasową.

0 Like
felekTTV
Pioneer
Opcje
jezeli udalo by ci sie odblokowac folda i podlaczyc go do komputera to przez aplikacje smart switch na komputerze powinienes byc w stanie zbackupowac kontakty i wgrac je na a15
0 Like