Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android z 32bit na 64

(Temat utworzony: 06-03-2020 02:17 PM)
3352 Wyświetlenia
Wewiór
Apprentice
Opcje

Witam. Mam Android 9 32bit, a potrzebuje 64, jest jakis sposob na aktualizacje?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wewiór przyznam, że raczej nic z tym nie zrobisz 😞 Jeżeli producent tak to przewidział, to pewnie nie przygotował wersji 64 bitowej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Wewiór
Apprentice
Opcje
0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wewiór po czym wnosisz, że masz wersje 32 bitową? Napisz jeszcze na jakim urządzeniu i konkretnie, która to wersja oprogramowania?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Wewiór
Apprentice
Opcje

Chciałem sobie w tft mobile zagrać na google play mi pisało ze nie jest zgodne z moim urządzeniem, więc napisałem do supportu. Pisali abym zainstalował Atutu bechmark i wysłał pare ss, na końcu sie okazało ze mam 32bit Androida 9, przez co nie mogłem zainstalować. Mam telefon Samsung Galaxy A10.Screenshot_20200306-161151_Software update.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wewiór pobierz apk Phone INFO i sprawdź co Ci pokaże na 3 stronie i wrzuć tu screena.

Phone INFO ★SAM★

Wewiór
Apprentice
Opcje

Screenshot_20200306-221733.jpg

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Wewiór przyznam, że raczej nic z tym nie zrobisz 😞 Jeżeli producent tak to przewidział, to pewnie nie przygotował wersji 64 bitowej.

Rozwiązanie
Wewiór
Apprentice
Opcje
Szkoda, dzieki za pomoc.
0 Like
Chomix
First Poster
Opcje
Ej a ja mam taki sam problem bo mam androida 14 na telefonie Samsung A13 i mam wersję 32 bit i czy da się jakoś wymienić w serwisie lub zaaktualizować wersję 64bit?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Chomix, Nie ma takiej możliwości.