Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Shutter sound toggle option in camera app

(Subiect creat la: 14-12-2023 12:23 PM)
242 Vizualizări
Add1adi
Journeyman
Opțiuni
Why is tehere no shutter sound toggle option in the camera app on the A54? This should be a basic function for all camera apps
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A mai fost discutia, optiunea a fost scoasa de mult. Singura alternativa este sa iti faci o rutina Bixby care pune sunetul de la System pe 0, asa nu se va auzi sunetul produs de camera. Eu asa am facut.... 1702549901646.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Tradu te rog postarea in Romana.

Daca esti cu telefonul pe mod silentios sau vibrate only nu se va auzi shutter-ul. Nu ai alta optiune.

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A mai fost discutia, optiunea a fost scoasa de mult. Singura alternativa este sa iti faci o rutina Bixby care pune sunetul de la System pe 0, asa nu se va auzi sunetul produs de camera. Eu asa am facut.... 1702549901646.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Add1adi
Journeyman
Opțiuni
Ce stupid! E primul tel Samsung pe care il am si m-a mirat faptul ca lipseste o functie asa simpla din aplicatie. Mersi pentru sugestia cu rutina! Nu m-am gândit sa încerc asta😅
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A existat switch-ul pana pe la Android 12 parca, nici nu stiu exact cand a disparut si nu stiu daca e scos de Samsung sau Google.

0 Aprecieri
Add1adi
Journeyman
Opțiuni
Posibil sa fie de la Samsung, vin de pe un moto g41 cu android 13 și acela avea opțiunea. Am înțeles că în unele țări este mandat prin lege să nu mai poate fi scos sunetul.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acest lucru cred ca are legătură cu directivele europene. Deși implementarea este cam aiurea ținând cont că poți totuși să faci poze fără să sune.
Molid
Helping Hand
Opțiuni
Da, dar nu știu toți. Doar cei mai entuziaști, care intră pe S Members sau pe forumuri. Deci cumva are efect pentru un procent important din populație.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Aici ai dreptate 😀