Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

one ui 6 pe a52s 5g

(Subiect creat la: 07-12-2023 01:33 AM)
307 Vizualizări
DragosMarian
Explorer
Opțiuni
Am dat update la android 14/one ui 6. Imi lipsesc cateva features cum ar fi chestia cu stickerele de pe poze, optiunea din camera foto "advanced intelligence option", widget ul de smart suggestions. Cam atat am observat. Sunt cumva unele features disponibile doar pe flag ships?
5 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu ti-au apărut bug-uri pe instagram sau messenger la chat-ul de conversații? Mie pe messenger mi-a apărut o eroare atunci cand am primit un mesaj pe care l-am văzut sus pe ecran iar când am întrat în conversație nu mai era (aceeași fază și pe instagram) și a doua, când fiind în conversație vad mesajul, răspund și peste 5 minute vad același mesaj sus pe ecran
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Din câte am observat, aceasta problema o are doar câteva modele de telefoane. Eu mai am prin casa un a52s și a53-ul pe care tocmai l am schimbat, iar aceste doua telefoane nu au absolut nici o mica problema. Nici cu bateria, dar nici cu notificările.
Posibil depinde și de noroc acum.
Pana se va rezolva problema, recomand sa oprești notificările aplicațiilor respective.
DragosMarian
Explorer
Opțiuni
pe instagram nu am sesizat nimic, iar messenger nu stiu sa ti spun ca nu l folosesc
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Le-am dat o scanare aplicațiilor prin App Booster și sper sa se fi rezolvat ca am primit mesaje pe messenger și nu au fost probleme. Acum tine și de noroc, vorba ta!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Unele funcții și opțiuni din One Ui sunt disponibile doar pe anumite modele de telefoane.