Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Selectare SIM pentru EAP-SIM/AKA

(Subiect creat la: 20-09-2021 03:50 PM)
187 Vizualizări
Members_faONmag
Apprentice
Opțiuni

Salut!

Cum se poate selecta manual SIMul care sa fie folosit pentru autentificare la WiFi prin EAP-SIM/AKA?

In speta, in telefon sunt 2 cartele: A (de serviciu) si B (personala). Datele mobile sunt active pe B, iar telefonul foloseste implicit pentru autentificare SIMul cu date active. Exista vreo cale sa pot utiliza cartela A pentru autentificare, pastrand insa datele mobile active pe cartela B?

Multumesc. 

0 Aprecieri
4 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu cred ca poti face ceva tu de pe telefon ci mai degraba de pe AP  / routerul la care te conectezi.

Uite si aici un articol (dar nu cred ca te poate ajuta cu ceva, decat daca tu configurezi AP-ul): https://stackoverflow.com/questions/33891083/configure-eap-sim-for-dual-sim-devices-in-android

0 Aprecieri
Members_faONmag
Apprentice
Opțiuni

Merci pentru raspuns!

APul e nevinovat in povestea asta. El stie sa faca 802.1x cu EAP-SIM/AKA. Posibil si AKA', desi stiu ca functioneaza doar pe 2G/3G, nu si pe 4G.

Ca fapt divers, am avut un LG V20 in aceeasi situatie (2 cartele, una de serviciu, una personala cu datele mobile active pe ea) si permitea sa alegi ce SIM sa folosesti daca incercai conectare la un WiFi cu EAP-SIM/AKA.

La Samsung lipseste partea asta...

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles. Nu am la indemana un asemenea AP sa ma pot juca cu el sau cu setarile telefonului, din pacate.

Ai incercat pe forumuri specializate (poate https://www.snbforums.com/ sau xdadevelopers) ?

Members_faONmag
Apprentice
Opțiuni

Urmeaza sa intreb si pe forumurile respective.

M-am gandit ca primul pas logic ar fi sa intreb aici, pentru ca poate preia si Samsung ideea din zbor si implementeaza optiunea in vreun firmware viitor :smiling-face:

Merci!