Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy A53 5G prawie w ogóle nie łączy się z głośnikiem XMUSIC

(Temat utworzony: 19-04-2022 11:04 AM)
513 Wyświetlenia
Callie676
Student
Opcje
Telefon mam od piątku 15.04 i razem z nim (w ofercie od Media Expert) dostałam głośnik XMUSIC BTS800. Tylko problem jest taki, że telefon (Galaxy A53 5G) nie łączy się z nim (pokazuje "błąd łączenia"), a jeśli jakimś cudem połączy to strasznie tnie muzykę. Z ciekawości sprawdzałam na tablecie (Samsung Galaxy Tab A 10.1) i też zacinało. Ale o dziwo na moim starym telefonie Huawei P40 Lite normalnie odtwarza. I nie mam pojęcia o co w tym biega... Ktoś doradzi? 
0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Callie676  Dzień Dobry

Jeżeli głośnik zacina na dwóch różnych urządzeniach, to w tym wypadku winiłbym raczej głośnik niż telefon i tablet. Może Pani wykonać reset ustawień sieciowych na telefonie, aby jeszcze to sprawdzić.

Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Reset ustawień sieciowych.

usuną się same konfiguracje: hasła do sieci WiFi, połączenia z urządzeniami Bluetooth oraz ręczne ustawienia użytkownika dotyczące kart SIM

Callie676
Student
Opcje
Też myślałam, że chyba to wina głośnika. Ale dziękuję za radę :smiling-face:
0 Like
bizon79
First Poster
Opcje
Mam problem z połączenie głośnika JBL . Tel A54
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Jaki konkretnie problem? Co się dzieje? Jaki model głośnika?
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj zresetować ustawiania bluetooth. Ew połącz się przez dedykowaną apke jbl. Pamiętaj o włączeniu trybu wykrywania i parowania w głośniku jbl. Od najprostszego zacznij od wyłączenia i włączenia telefonu i głośnika.
0 Like