19-10-2021 03:33 PM
Witam mam pewien problem. Od niedawna jestem posiadaczem w/w modelu. W przeciagu ostatnich 3 dni, telefon dwa razy po nocnym wybudzeniu stracił płynność działania. Mianowicie ekran i aplikacje otwierały się i przewijały jak gdyby telefon został obciążony do granic możliwości a odświeżanie ekranu było na poziomie 15hz. Po zrestartowaniu telefonu wszystko wróciło 2 razy do normy. Moje pytanie jest następujące czy ktoś już spotkał się z tym problemem ? Czy to wada sprzętowa czy raczej oprogramowania ? Gdyby było potrzebne, przy kolejnej takiej sytuacji postaram sie nagrać filmik innym telefonem.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
19-10-2021 05:05 PM
byl juz ten temat gdzies na reddicie przerabiany w sprawie a52s, wystarczy wylaczyc aplikacje moj sejf, a52s ma pamiec ufs 2.1 czyli jedna z wolniejszych a gdy korzysta wlasnie z aplikacji moj sejf tnie sie masakrycznie. wylacz aplikacje w ustawieniach aplikacji i problem bedzie rozwiazany, a i dzisiaj wpadla aktualizacja pazdziernikowa ponad 400mb zaaktualizuj bo cos tam napewno zalatali
19-10-2021 05:05 PM
byl juz ten temat gdzies na reddicie przerabiany w sprawie a52s, wystarczy wylaczyc aplikacje moj sejf, a52s ma pamiec ufs 2.1 czyli jedna z wolniejszych a gdy korzysta wlasnie z aplikacji moj sejf tnie sie masakrycznie. wylacz aplikacje w ustawieniach aplikacji i problem bedzie rozwiazany, a i dzisiaj wpadla aktualizacja pazdziernikowa ponad 400mb zaaktualizuj bo cos tam napewno zalatali
19-10-2021 09:20 PM
Po pierwsze dzięki wielkie za odpowiedź. Wyłączyłem i dam znać za parę dni czy to pomogło, może wtedy ktoś inny jeszcze skorzysta.
22-10-2021 06:45 AM
Pomogło, dzięki wielkie
19-01-2024 08:35 PM
20-01-2024 10:08 AM
@Hubcioszek, Na ten moment nie posiadamy takich informacji, ale prawdopodobnie telefony z serii A nie będą miały dostępu do funkcji AI.