Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

samsung galaxy A51 -păreri?

(Subiect creat la: 07-01-2021 07:47 PM)
1098 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Hai utlizatori de A51 spuneti-va parerea despre el ca as vrea sa-mi iau si eu unul
1 Soluţie
Soluţie
NCristi
Pioneer
Opțiuni
Eu folosesc unul de aproximativ 8 luni și din punctul meu de vedere își merită banii. Are destul de multă memorie, pozele ies foarte bine, sunt clare(în spercial pentru camere l-am luat). Eu unul îl recomand.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

10 Răspunsuri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
destul de bun pentru un telefon mid-range. Poți să mai adaugi câteva sute de lei și să treci la a71 și să ai un procesor snapdragon in loc de exynos, 6.7 inch in loc de 6.5 și mai mult ram(depinde și ce model de telefon alegi, 64 cu 4gb ram,128 cu 4 gb ram, 128 cu 6 gb ram, 128 cu 8 gb ram)
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
nu-mi place snapdragon 🙃
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
asta e, fiecare are preferințe diverse
0 Aprecieri
Soluţie
NCristi
Pioneer
Opțiuni
Eu folosesc unul de aproximativ 8 luni și din punctul meu de vedere își merită banii. Are destul de multă memorie, pozele ies foarte bine, sunt clare(în spercial pentru camere l-am luat). Eu unul îl recomand.
0 Aprecieri
alexv30
Helping Hand
Opțiuni
concluzie:merită, dar mai așteaptă, posibil să se mai ieftinească intre timp
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Folosește GSMarena pentru comparație. Dacă comparăm Xiaomi Note 9 Pro și Samsung Galaxy A51. Samsung-ul pierde detașat cu doar 4 GB RAM și un procesor slab
Redmi Note 9 Pro are 6 GB RAM și același procesor ca Samsung Galaxy A71, dar cu 100-200 de lei mai ieftin ca A51.
Recomand Note 9 Pro dacă vrei performanțe bune și siguranța că va funcționa fără cusur 2 ani și A51 dacă ești fan Samsung și nu vrei în ruptul capului un telefon de la concurența care e mai bună la capitolul calitate-preț
0 Aprecieri
AndreiNcl
Explorer
Opțiuni
Sugerez să îți iei un M31, ecran Full Hd+, 6gb ram, baterie 6000, amprenta pe spate, camera de 64, sunt extrem de multumit de el, bateria se duce foarte greu, jocurile ruleaza perfect, acum depinde doar de tine. (A, și ecranul este superb, am avut un A71 înainte și pot spune că M31 e chiar mai bun din punctul meu de vedere, A71 fiind prea mare pentru mine)
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Telefonul e unul în limitele admise de cei ce își doresc un telefon bun cu performanțe echilibrate pentru prețul lui. Dețin A51 și pot spune că sunt mulțumit de acest model. Pentru cei ce doresc ceva mai performant o cheltuială in plus face diferența.
0 Aprecieri
GabrielJean
Voyager
Opțiuni
Daca tot vrei acum un A51, te poti duce pe varianta 5G
Daca nu vrei Snapdragon (desi e mai rapid si oricum nu mai are rost sa te gandesti la rom-uri custom, caci vei avea 3 ani de update-uri), iti recomand A51 cu 6Gb ram pe care il am si eu. Telefonul merge bine, pozele sunt ok, dar mai sacadeaza pe aici, pe colo cateodata
0 Aprecieri
_tuiaa
Voyager
Opțiuni

e naspa, am de 1 an jumate, constienta ca sunt fan Apple si mi s-a umflat putin. a si merge in lag, ecran frumos, performanta 0.

0 Aprecieri