Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung galaxy A41

(Subiect creat la: 31-10-2020 07:36 PM)
597 Vizualizări
Samyy
Explorer
Opțiuni
Buna seara!Cat de bun si rapid este Samsung Galaxy A41?
0 Aprecieri
19 Răspunsuri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu nu ți-aș mai recomanda brandul samsung nu ca ar avea ceva produse,cât serviciile care merita nota 1/10 suportul samsung este ok dar servisul lasa mult de dorit, am dus un tv cu ecranu spart lau reparat dar au stricat/ înlocuit piciorul acum aștept un răspuns, cred ca nu o să-l mai primesc
piciorul asta este zgâriat spart și rupt am o postare la mine pe cont cu acest tv. nu se merita sa dai un ban și ei sa își bata joc.😡😡😡😡😡😡
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Aici nu este vorba despre segmentul TV. Produsele trebuie cumpărate de la operatori siguri. Problema TV-ul tău se poate datora unor probleme la transport sau fabricație care sunt normale în orice companie cu segment global. Asta nu înseamnă că Samsung Electronics este de nota 1 sau că își bate joc de utilizatori. Cazul tău este unul izolat.
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu am spart tv si lam trimis în servis am plătit 1500 de lei pe ecran.
dar tv a venit cu piciorul spart și rupt eu ce sa fac ar trebui sa ii reclam la protecția consumatorului nu sa aștept de o săptămână un răspuns din partea lor
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Prețul pentru reparația TV-ul este unul corect. La un telefon costă peste 500 de lei să schimbi ecranul unui telefon. Ce trebuia să faci, să te duci direct la un service autorizat Samsung, dacă stai în București, dacă nu la un service local dar autorizat. Tu ar fi trebuit să localizezi toate problemele produsului și să spui ce probleme are produsul și cine le-a produs. Dacă a fost un defect la primire sau un defect făcut de utilizator.
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu am trimis la esd rom servisul lor din iuliu maniu si au reparta tv la 1500 dar au distrus piciorul tv ului
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
eu ce vina am ca ei im rup si zgârie spart piciorul la tv
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Acest service nu este un service autorizat Samsung! Nu se recomandă să duci la reparație produse acești neprofesioniști.
Dacă erai din București trebuia să te duci la Marele Service Autorizat Samsung. Are 2,4 stele pe Google Maps. Trebuia să te informezi înainte să îți duci TV-ul la un asemenea service necalitativ.
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
asta este servisul lor samsung plaza sub numele esd rom cauta pe harta sa vezi ca ei sunt
nu am reparat la un servis ne autorizat
dar cred ca daca il reparam la un servis neutorizat nu ajungea in halul asta tveul
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Este autorizat dar nu este un service autorizat de Samsung. Nu este un service Samsung! Dacă TV-UL se numește Samsung este de preferat să te duci la un centru de service Samsung
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
tu nu înțelegi ca acest servisul este cel autorizat samsung Screenshot_20201031-205814_Chrome.jpg
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
nu poti sa duci un tv pe jos trebuie ei sa vina
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Atunci ce îmi descrieți dvs. ce se face în acest service nu este ceva deloc ok. Și trebuie investigat mai departe
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cum am spus, i-a scris EmilianN si i-a cerut mai multe detalii in privat. Nu stiu cum a decurs discutia...
@asdalex  , te-a putut ajuta cu ceva Emilian ori ba?

asdalex
Helping Hand
Opțiuni
iam trimis mesaj cu factura
0 Aprecieri
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
o sa ma duc luni cu tv si o sa cer sa demonteze ecranu si sami restituie suma platita
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ti-a scris EmiliaN acum vreo saptaman. Ai luat legatura cu el? Nu te-a putut ajuta cu nimic?

Iti sugerezi sa muti discutia pe topicul deschis de tine, nu are sens sa poluam topicul colegului de forum.

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Ca și specificații tehnice modelul A51 este cu o treaptă mai superior la cameră, procesor și ecran.
asdalex
Helping Hand
Opțiuni
am și un note 20 ultra 5g
sa spart camera și lam dus la reparat a durat o săptămână
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Este Marfa telefonul !!! Display superb Amoled Fuller HD+ în schimb procesorul Media Tek pe 12nm nu prea știu cât de performant este ! știu doar ca acest procesor a apărut pe la jumătatea anului 2019
0 Aprecieri