Salut! Eu am un Galaxy A35 din ianuarie anul acesta,si am întâmpinat foarte multe probleme cu el de prin aprilie. Atunci îmi apărea notificare de la Samsung ca bateria s ar fi degradat ,si eu am zis sa ii dau o resetare ca poate si ar fi revenit, i am dat si tot la fel arata (menționez ca aici eram pe One Ui 6.1) si am stat cu el asa pana in mai sa l actualizez ,in perioada aia ținea foarte puțin ,nici macar nu ținea când eram plecat prin oraș. Într un final ,venise One UI 7 si l am actualizat,își revenise bateria ,tinea undeva SOT 7 ore jumătate, dar iarăși se duce repede. L am resetat pentru ca mie înainte când ma trezeam si deschideam o aplicație si stăteam in jur de 5 minute mi se descarca 2-3 procente . Odată am stat o ora si de la 38 s a dus la 22. Eu îl tin pe economisire da e in zadar
Salutare. Dacă ai primit acea notificare ca este bateria degradata, cel mai bine ar fi sa sa mergi într-un service autorizat Samsung să o schimbi. Poți face un diagnostic și in aplicația Samsung Members să vezi dacă iti apare același mesaj