Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bateria se consuma prea repede

(Subiect creat la: 21-07-2025 11:18 AM)
189 Vizualizări
Planktonel
Student
Opțiuni
Salut! Eu am un Galaxy A35 din ianuarie anul acesta,si am întâmpinat foarte multe probleme cu el de prin aprilie. Atunci îmi apărea notificare de la Samsung ca bateria s ar fi degradat ,si eu am zis sa ii dau o resetare ca poate si ar fi revenit, i am dat si tot la fel arata (menționez ca aici eram pe One Ui 6.1) si am stat cu el asa pana in mai sa l actualizez ,in perioada aia ținea foarte puțin ,nici macar nu ținea când eram plecat prin oraș. Într un final ,venise One UI 7 si l am actualizat,își revenise bateria ,tinea undeva SOT 7 ore jumătate, dar iarăși se duce repede. L am resetat pentru ca mie înainte când ma trezeam si deschideam o aplicație si stăteam in jur de 5 minute mi se descarca 2-3 procente . Odată am stat o ora si de la 38 s a dus la 22. Eu îl tin pe economisire da e in zadar
 Ce as putea sa ii fac? Mulțumesc 
3 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare. Dacă ai primit acea notificare ca este bateria degradata, cel mai bine ar fi sa sa mergi într-un service autorizat Samsung să o schimbi.
Poți face un diagnostic și in aplicația Samsung Members să vezi dacă iti apare același mesaj
Planktonel
Student
Opțiuni
pai când i am dat actualizarea la one ui 7 nu mi mai apărea, dar nu știu acum a început sa tina foarte prost
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă zici ca nu ți-a mai apărut acel mesaj după instalarea update-ului, este posibil sa fie o eroare la acea notificare.

Dacă mergi în service, cei de acolo o să îți spună dacă bateria este sau nu degradată.