Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A72 cu touchscreen blocat

(Subiect creat la: 25-01-2024 04:47 PM)
412 Vizualizări
Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Am un telefon SM A752F și nu îi mai funcționează touchscreen-ul.I-am schimbat bateria și display-ul,dar degeaba.Nici așa nu merge și nu știu ce să-i mai fac.I-am dat resetare din fabrică,i-am schimbat software-ul și tot nu merge.Ce pot să-i mai fac?
13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Unde ai inlocuit bateria si display-ul? 
Daca nu ai facut-o intr-un centru autorizat Samsung iti recomand sa il trimiti intr-unul pentru o reparatie facuta corect si pentru care primesti garantie.

Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Da,am fost și mi-au spus:"Nu poate fi reparat".Nu știu de ce dar vreau să îl recuperez
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce service autorizat ti-a spus asta? Poate nu poate fi reparat in baza garantie, dar contra cost sigur ti-l repara.

Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Au încercat să-l repare,a funcționat 2 săptămâni,apoi l-am dus înapoi.După ce l-am dus la același service samsung mi-au spus că din păcate nu mai poate fi reparat.
0 Aprecieri
Madinorbert
Pioneer
Opțiuni
Ai probleme cu conector de placa de baza! Din cauza asta nu functioneaza touchul nici cu displayul cel nou. Se poate schimbat.
0 Aprecieri
Cristion
Pathfinder
Opțiuni
Sincer dacă o fii sa fie problema asta mai bine și ar lua alt telefon ca,costa destul de mult sa repare placa de baza,sau elementele pt placa de baza,procesor și cine știe ce problema are
0 Aprecieri
Cristion
Pathfinder
Opțiuni
Acuma poate zic eu greșit,sa ma corectați!
0 Aprecieri
Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Și este costisitor?
0 Aprecieri
ML0
Explorer
Opțiuni
Mi s-a întâmplat chiar azi la fel, dar spre deosebire de tine, i-am dat un restart și gata. Ești 100% sigur că era un service chiar de la Samsung? Dacă da, probabil au dreptate. Dacă nu era Samsung oficial, cred și eu că au zis așa. Oricum, mai încearcă și la alt service. Service Samsung oficial, evident.
0 Aprecieri
Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Nu mai doresc să dau bani pentru acel telefon
0 Aprecieri
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Bună seara ! Din ce am citit eu bateria și cu displayu nu are treaba cu touch-screen cei de acolo trebuia sa facă verificare cel mai bine trebuia dus la sediu samsung din București cei de acolo verificau cauza lui 😉
0 Aprecieri
Denis10923
Journeyman
Opțiuni
Din păcate e destul de departe.Eu sunt din iasi
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Într-un centru autorizat Samsung dute
0 Aprecieri