Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A51 in 2024, mai merita?

(Subiect creat la: 21-01-2024 10:41 AM)
780 Vizualizări
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Salut, am un samsung A51 in 2024, inca merge perfect, telefonul nu are lag in aplicatiile de zi cu zi, face poze si videoclipuri super bune inca.
Tin sa mentionez ca nu ma joc pe el, inca nu am de gand sa il schimb deoarece este inca un telefon bun. Eu il recomand cumparat chiar si in 2024 daca vreti un telefon la 600 de lei care sa isi faca treaba in viata de zi cu zi.
Voi ce parere aveti acuma?
14 Răspunsuri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Nu,are o ruda un a51 din 2020 si merge ca un cartof
0 Aprecieri
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Telefonul tine incarcat super bine
Merge fara lag
Pozele ies super
A fost foarte bine intretinut si de asta inca merge perfect
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Da dar nu mai primeste updateuri,poti sa il mai ti un an sau doi dar cand vei putea sa il schimbi,acum fiecare face ce vrea si de nevoile lui,eu am luat s22 pentru ca am nevoie de un telefon bun
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Atâta timp cât corespunde necesităților tale și ești mulțumit, e ok.
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Chiar am si un A34, este mai bun ca A51 , logic, dar ma referam la faptul ca nu trebuie neaparat schimbat un A51 daca nu faci lucruri grele cu el
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Si eu ma gadesc ca trebuie schimbat A51, dar bateria tine o zi de utilizare, si inca nu are lag la aplicatiile de zi cu zi
0 Aprecieri
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Plus ca eu ziceam telefon la 600 de lei, A51 din punctul meu de vedere inca tine piept la A14 care e tot la banii aia
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Le schimbă pentru ca mai pot scoate ceva bani pe ele..pe A71 poți lua maxim 550-600 acum, bani care ii poți investi în ceva nou, dar dacă mai stai mult cu el se devalorizează rapid și se știe că telefoanele Samsung nu sunt Apple!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai trebuie sa ai ceva de rezervă. Și ce e asa gresit sa vinzi un telefon de pe care mai poți scoate veva ca să poți lua ceva mai bun? Ce faci cu telefoanele dacă nu le dai sau le vinzi?
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ceva nașpa tot ai în casa pentru câteva zile . De exemplu, eu pe A52s-ul meu iau 490 la flip și 590 și ceva la TotalComvert, se merită? Mai pui ceva și iei un telefon mai nou. Pe olx sunt umflate preturile, 750, 800, 850 pentru un telefon de aprope trei ani de la apariție și nu e un S!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dar măcar e mai nou și contrează în timp dacă iei acum un A54, dar pana iau altul e A55 la reducere. Eu am luat la reducere cu 1317, A52s
0 Aprecieri
Vasi1377
Explorer
Opțiuni
Exact🤝👌
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Sa nu mai zicem de A25 5G
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Eu am lag în toate meniurile și când întru pe tiktok se blochează am dat de 5ori reset din fabrica se strica repede telefoanele Samsung procesoare pokemon
0 Aprecieri