Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A10 się nie włącza

(Temat utworzony: 10-08-2021 07:35 PM)
1495 Wyświetlenia
Kielonn
Apprentice
Opcje

Mam problem z samsungiem A10 nie włącza się w ogóle , nawet nie chce telefon się ładować. Rozładował mi się i od tej pory nie chce się włączyć. Jakieś porady?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz możliwość to sprawdź czy telefon zacznie się ładować po podłączeniu do oryginalnej ładowarki i kabla. Wtedy też dowiemy się czy to problem nieoryginalnymi akcesoriami do ładowania.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać soft reset. Przytrzymaj jednocześnie klawisz zmniejszania siły głosu oraz zasilania przed 15-20 sekund.

igorioo
Navigator
Opcje
To nic nie da jeżeli się nie wlacza Może jeżeli masz taką możliwość sprobuj naładować go bezprzewodowo ładowarka indukcyjną
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
@igorioo Ten telefon nie obsługuje ładowania bezprzewodowego.
igorioo
Navigator
Opcje
Aaa sorki przeczytałem ze to s10 🤪
0 Like
Kielonn
Apprentice
Opcje

Nic to nie dało dalej zero odpowiedzi , czy możliwe jest to spowodowaniem nie orginalnej ładowarki ? Bo używałem 4 innych ladowarek lecz gdy go kupiłem działały, a gdy się telefon całkiem rozładował nie daje żadnego znaku.

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz możliwość to sprawdź czy telefon zacznie się ładować po podłączeniu do oryginalnej ładowarki i kabla. Wtedy też dowiemy się czy to problem nieoryginalnymi akcesoriami do ładowania.

Kielonn
Apprentice
Opcje

Tak pomogło. Orginalna ładowarka zadziałała i uruchomiła telefon

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Cieszę się, że udało się rozwiązać problem!