Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoczynne restartowanie się telefonu - Galaxy A51

(Temat utworzony: 30-03-2021 11:31 PM)
14223 Wyświetlenia
pawelos0111
Journeyman
Opcje
Co zrobić by telefon (samsung a51) przestał sam się włączać i wyłączać?(telefon podczas użytkowania  resetuje się) prosze o pomoc  telefon posiadam już rok i nigdy tak sie nie działo 
0 Like
43 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Cześć @pawelos0111 

Od kiedy występuje opisany przez Ciebie problem.

0 Like
pawelos0111
Journeyman
Opcje
od wczoraj od godziny 23:12 (29.03.2021)
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

W wolnej chwili popraw tytuł wątku ponieważ obecny nie informuje o treści zapytania.

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ok, instalowałeś wcześniej jakieś aktualizacje systemu ?

0 Like
pawelos0111
Journeyman
Opcje
tak, ostatnią zrobiłem 19 marca 2021
0 Like
pawelos0111
Journeyman
Opcje
poprawiłem
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@pawelos0111 Tytuł twojego postu musi wskazywać na jego główną zawartość. W Twoim przypadku prawidłowym tytułem będzie np. Samoczynne restartowanie się telefonu - Galaxy A51. 

Spróbuj wykonać zabieg o którym wspomniał kolega @mirudo24 , a jeżeli on nie pomoże to przywróć telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej. Zabieg ten niestety usuwa wszystkie dane z telefonu, dlatego polecam je sobie zgrać np. za pomocą komputerowej aplikacji Smart Switch. 

0 Like
pawelos0111
Journeyman
Opcje
tytuł poprawiłem~dzięki, okej spróbuję. Mam jeszcze pytanie, gdy wejdę w aplikację sklepu play następnie w zakładkę "aktualizacje" to pokazuje mi że mogę wykonać aktualizacje: "Android System WebView" aktualizacja ta jest z dnia 22 marca 2021 czy wykonanie jej mogłoby pomóc?
0 Like
pawelos0111
Journeyman
Opcje
A jeżeli przywrócę telefon do fabrycznych ustawień to telefon bedzię już funkcjonował bez resetowania się?
0 Like