Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut! S-a întâmplat iar

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
217 Vizualizări
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Din nou nu mai merge amprenta și jumătate din ecran e mai luminos și mai întunecos. De data asta am o poza.
Am un A55

image

13 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pare o problema cu display-ul. Fă-i un backup si trimite-l în service
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Bine, mersi de sfat. Eventual o sa il las in pace ceva timp si vad daca s-a rezolvat sau nu.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
La cum se manifesta, pare o problema hardware, nu software. Probabil din cauza asta nu îți funcționează nici amprenta. Multă bafta, sper să se rezolve!
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Sau as putea sa ii dau un restart?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Poți încerca, dar nu te aștepta să se rezolve mare lucru. Data trecuta cum și-a revenit telefonul?
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Da, cu greu. L-am lasat ceva timp in pace
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Gata, I-am dat un restart. Merge din nou. Acum stiu cum sa o repar daca se mai întâmplă si alta data. Mersi mult ca ai vrut sa ma ajuti!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
E bine că s-a rezolvat. Dar deja a apărut a 2-a oară problema. Și probabil o să mai apară și poate nu se mai rezolva cu restart.
Ai scăpat cumva telefonul? Sau a pățit ceva?
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Nu. L-am scăpat dar doar o data
Marius_M
Legend
Opțiuni
Pai da dar....vb aia : Ulciorul nu merge deseori la izvorul cu apă ( singur) ".. O verificare într-un service autorizat nu ar strica! Părerea mea...
Spot-for-design
Pathfinder
Opțiuni
Ori un reset la setările din fabrică
mee77
Navigator
Opțiuni
dacă mai apare situația, îți recomand să vizitezi un service autorizat posibil sa se fi produs o defecțiune de la șocul provocat în momentul când a căzut
thatsarah
Pioneer
Opțiuni
Bine, mulțumesc pentru sfat.
0 Aprecieri