Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Resetare la setările din fabrică

(Subiect creat la: 26-02-2022 10:46 AM)
80 Vizualizări
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Salut, 

Sunt posesor de Galaxy A71, știu că va urma actualizarea la mult așteptatul Android 12 și aș avea o întrebare.
În principal știu ca este recomandata o resetare a telefonului la fiecare Major update (schimbare de versiune), însă având multe aplicații de tipul 2-step verification (MFA) ce le utilizez pentru serviciu as pierde accesul la ele. 
Exista o varianta alternativa pentru a evita erorile aferente update-ului fără Factory Reset?

Mulțumesc!
22 Răspunsuri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Ma așteptam ca acesta ar fi răspunsul, mulțumesc de input!
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Și eu voi amâna pe cât posibil pana exista recenzii clare ca e safe 2 go.
0 Aprecieri
izabelabunica
Pathfinder
Opțiuni
Telefon meu Samsung galaxy a72 nou de anul trecut merge bine fără probleme la voi Samsung galaxy a71 aveți probleme?
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Bună Izabela, deocamdată nu am întâmpinat probleme cu al meu. Face tot ce trebuie pentru necesitățile mele.
izabelabunica
Pathfinder
Opțiuni
Am android 12 pe telefon meu Samsung galaxy a72 o sa apare in curând one ui 4.1 telefon dvs aveți încă android 11 a71 nu au ajuns încă android 12 pe telefon dvs Samsung galaxy a71?IMG_20220226_193130_935-01_20317_1645896893.jpg
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Urmează ca seria A x1 sa primească în primăvara și vara acestui an. Nu-i grabă, interesul meu a fost sa și deschid un subiect de discuție ce poate ajuta și alți utilizatori.
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
De asemenea și eu, sunt pe October 1st Security Patch. (OXM_ROM)
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
Ultima actualizare am făcut-o pe 17 decembrie astfel telefonul primește actualizări odată la 3 luni adică ar trebui să primim pe 17 martie .
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
Diferă în funcție de țară pote atunci când am primit noi pachetul de securitatea pe octombrie ,ei poate l-au primit mai devreme.
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Update: Am primit astăzi January Security Patch 1,2GB
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Ah și mai bine, eu îmi țin telefonul pe power save și probabil da check mai rar automat.
Any improvements? Încă nu am instalat
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Nu-mi fac mari speranțe, dacă ajunge pana la sfârșitul lunii aprilie it's great, cu toate ca ma gândesc sa îl instalez din mai sau iunie dacă sunt probleme
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu resetare din fabrica ci hard reset e recomandat dar nu face nimic dacă ai aplicații necesare . Eu nu i-am dat niciun hard reset telefonului după doua versiuni de android primite.
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Sper sa nu fie o confuzie în termeni, însă soft reset nu este restart-ul forțat (prin apăsarea Power și Volume Down) iar hard reset factory reset?
În cazul în care intampin probleme voi da un clear cache partition, poate se rezolva cu atât.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dacă dai resetare din fabrica sau hard reset tot ți se șterg aplicațiile asa ca eu nu i-as face nimic!
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc de input, Vlad!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cu placere!
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Clar, este doar o măsură preventivă. Mulțumesc!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Factory reset este primul lucru pe care sa il faci atunci cand ai probleme. Daca e totul ok, nu iti bate prea tare capul cu recomandările de genul acesta 🙂

Instalează suita Good Guardians si atunci cand ti se pare ca anumite aplicații se comportă mai ciudat (lag, etc), foloseste Galaxy App Booster. Iti va optimiza aplicațiile.

Desigur, rămâne validă recomandarea de a face wipe cache si repair apps din recovery.

Ibes
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc de sugestie!