Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przycisk blokady włącza latarkę a nie powinien

(Temat utworzony: 14-10-2024 08:36 AM)
110 Wyświetlenia
LukeLakeWalker
Apprentice
Opcje
Ostatnio przesiadłem się z A53 na A55 i przeniosłem dane przy użyciu Smart Switch. W A53 była dostępna opcja włączania latarki po długim naciśnięciu przycisku blokady i chociaż w A55 takiej opcji nie ma to ta funkcja działa.
Mogę to wyłączyć wchodząc w ustawienia przycisku bocznego i przeklikując się pomiędzy wylaczeniem telefonu a bixby. Jednakże po każdym ponownym uruchomieniu telefonu ta funkcja ponownie się uaktywnia, choć nie jest nigdzie widoczna. Czy ma ktoś pomysł jak się tego pozbyc bez przywracania do ustawien fabrycznych? Cache czyściłem i nic nie dało. 
0 Like
2 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Zawsze przy przywracaniu kopii zapasowej nie powinno przywrac się ustawień że starego telefonu. Proszę na początek zrobić wipe cache partition, jeśli to nie pomoże, to pozostaje zresetować telefon przywrócić kopie, ale już bez ustawienia z poprzedniego telefonu.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, przywracania kopii zapasowej starego telefonu, jest wygodne, jednak często powoduje błędy. Jedyne co możemy zrobić to zalecić to przywrócenie ustawień fabrycznych, bez przywracania kopii zapasowej.