Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z ładowaniem A40

(Temat utworzony: 11-06-2020 10:27 PM)
19213 Wyświetlenia
Łukasz57
First Poster
Opcje

Witam.

Dokładnie dziś wieczorem kiedy chciałem naładować mój telefon Samsunga A40 ten nie chciał się ładować po podłączeniu nie było żadnej reakcji. Używam oryginalnego kabla i ładowarki. Kiedy podłączyłem telefon do laptopa przez USB  ten zacza się ładować lecz laptop nie mógł wykryć normalnie telefonu jako urzadzenia. 

W czym może być problem ?

0 Like
4 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Łukasz57, czy sprawdziłeś wskazówki w innych wątkach na forum? Koniecznie zajrzyj do tego wątku, w którym znajdziesz sporo przydatnych informacji odnośnie problemów z ładowaniem.

Tharwan
First Poster
Opcje
Samsung A40 który mam był już 2 razy w naprawie nie można było wykryć i naładować telefonu po powrocie z serwisu gdzie wymieniono mu prawie wszystko działa już 8 mcy ale a40 mojego kolegi ma problem bo ładowarka nie wykrywa jego telefonu i musiał kupić drugą. Jeśli możesz wyślij telefon do serwisu Niech cię wymieniam wszystkie bebechy. P. S. Pomoc techniczna samsung online jest do niczego.
0 Like
natanieltorfin
First Poster
Opcje

Jaki jest koszt wymiany gniasda USB w telefonie G A40 obecnie

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@natanieltorfin Najlepiej kontaktować się z serwisem w celu wyceny kosztów naprawy. Tak z własnego doświadczenia to w przybliżeniu około 150-200 złotych. Tutaj znajdziesz wyszukiwarkę serwisów:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/