Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme mari ONE UI 7.0 pe a14

(Subiect creat la: 16-08-2025 07:00 AM)
450 Vizualizări
white_man
Voyager
Opțiuni
Încurajez sa nu va dați update pe a14 sunt probleme majore touch care nu reacționează încărcare extrem de grea iniînainte îmi încât am in cira 1 ora si ceva acum îmi apar aprope 4 mai exact 3.5h pana la încărcarea completa având un procesor foarte slab nu suporta acesta actualizare pe a34 meu de baza merge absolut totul perfect nici măcar un bug având procesor mult mai capabil.
23 Răspunsuri
AndrewsNext
Pathfinder
Opțiuni
​Concluziile tale sunt greșite din câteva motive:

​O problemă la un singur telefon nu e o regulă. Cel mai probabil e o eroare de instalare la tine, nu o problemă generală a update-ului. ​Procesorul "suportă" update-ul. Samsung nu ar lansa un update oficial pe un hardware incompatibil. Ce ai tu este, cel mai probabil, un bug software sau o optimizare slabă, nu o limitare hardware. ​Comparația cu A34 e irelevantă. E un telefon dintr-o altă ligă, normal că merge mai bine.

​Sfatul tău poate dezinforma pe cineva care chiar ar beneficia de pe urma actualizării de securitate și funcționalitate din noul soft.
Mădălina_
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sunt mai mulți utilizatori care întâmpină probleme...nu este vorba doar despre "un singur telefon".
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e,a aparut la mai mulți utilizatori, inclusiv telefonul mamei mele.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce înseamnă mulți? 10, 100, 1000? Văzute printre câteva postări pe o platformă par multe... Dar dacă ar scrie în același loc și toți cei care nu au probleme ai mai găsi acele postări printre zeci de milione de alte postări?

Atunci când evaluezi dimensiunea unui număr trebuie să îl raportezi la total, altfel el nu reprezintă nimic. 🙂

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu,dar na..poate ceilalți nu au postat inca😄.Stiu ca doar ca mama mea e nemulțumită,si o si înțeleg pe de-o parte ca e si telefonul ei si nu se poate folosi de el,cât ii trebuia ei ii era de ajung performanțele lui,dacă era după mine de ieri avea un telefon nou si Samsung A14 era un telefon secundar
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Știu cum e cu schimbatul telefonului părinților. Eu cu greu am reușit să schimb un telefon care avea deja 7 ani 😅.

Cu resetarea la valori din fabrică, la fel, mai bine stau o săptămână să caut cauza și să repar decât să îl resetez.

Dar oricând este vorba despre o actualizare sau despre cumpărarea unui produs o să găsești "multe" raportări/ păreri ale utilizatorilor care au probleme (multe aparent, dar nesemnificativ raportat la total). Pe acest principiu nimeni nu ar mai face vreo actualizare sau nu ar mai cumpăra ceva vreodată.

PS. Știu și faptul că atunci când ești afectat personal, statistica nu mai contează 🙂.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Măcar are rabdare😊,eu dacă pățeam asa cu S25 Ultra dădeam cu el pe jos😂
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
De ce descurajezi utilizatorii sa nu instaleze update-ul? Chiar dacă apar probleme după un update, tot printr-un update se va rezolva și problema asta. Pana una alta, poți încerca o resetare generala.
taiunelu
Helping Hand
Opțiuni
Felicitări @ Smecherul .Empatizez cu necazul tău ,al Mădălinei și al multora .
Cu ocazia asta ,aflăm ,pe propria noastră piele că și Samsung are vreun Dorel angajat .Eu unul ,nu voi instala One UI 7.0 pe telefonul meu până nu voi vedea un comentariu pozitiv de la vreun utilizator ,adică pe la Sfântu-Așteaptă, probabil .Că de comentari "Slava Samsung "sunt sătul .
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Revin,dupa o chinuiala de vreo doua ore ,adică o resetare din setările din fabrica a telefonului mamei mele Samsung A14 merge impecabil.De ce mi-a fost frica,nu am scăpat,asta e 😅.Macar am vazut-o pe ea fericita 🙂.Acum e trista din nou,ca au reînceput problemele si după resetarea din fabrica deci nu mai înțeleg nimic.
ale102xia
Apprentice
Opțiuni
Aici dupa update ul one ui 7. Telefonul este A14. Il inchid si ramane pur si simplu blocat. Cand vreau sa l deblochez ,nu mai merge. Ecranul ramane inghetat si se deblocheaza dupa un timp. Ce imi recomandati?
0 Aprecieri
tarcacristina
First Poster
Opțiuni
Aceiași problema o am.si eu.
după update.
Cum ați reușit să rezolvați problema?
0 Aprecieri
blank__
Troubleshooter
Opțiuni
Eu am făcut downgrade la 6, și nu mai am nici o problema
0 Aprecieri
ale102xia
Apprentice
Opțiuni
Cum putem face asta?
0 Aprecieri
Members_I4jEnqB
First Poster
Opțiuni

Cum?

0 Aprecieri
Bl1zZard
First Poster
Opțiuni
dacă ne spui și cum poate reușesc să-l fac și pe al mamei mele care are aceeași problemă
0 Aprecieri
Bianca42
First Poster
Opțiuni

Ai reușit sa rezolvi problema 

Astăzi am făcut și eu și nu îl pot deblocha deloc 

0 Aprecieri
ale102xia
Apprentice
Opțiuni
Va veni un nou update de rezolvare a bug urilor. Sa il faci pentru ca isi va reveni. Stai linistita😊. Va dura putin pana va veni dar va veni
0 Aprecieri
puisorul
First Poster
Opțiuni
Și telefonul soției (a14 4g ) face la fel !🤔😡
0 Aprecieri
puisorul
First Poster
Opțiuni
Puișorul eu am un a35 .la mine a mers perfect !👏
0 Aprecieri