Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme ciudate cu date mobile pe A54

(Subiect creat la: 12-11-2023 06:36 PM)
550 Vizualizări
Opțiuni
Astăzi pe la ora 16:15 mia dat niște probleme ciudat gen nu aveam semnal,nu aveam internet,sau aveam semnal dar îmi mergea greu internetul. Vreau să știu dacă am în setări ceva gen rst la rețea sau care să ajute ?,am abonament la telekom și nu am avut probleme decât rar,dar de ceva timp tot am aceste probleme când merge bine când nu merge bine. Am încercat și cu modul avion cumva ajută dar persistă problema.
13 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai în setări>Gestionare generală>Resetare>Resetare setări rețea
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sa nu uiti sa pui un 'gen' 🤣🤣
Opțiuni
Apreciez o glumă bună dar sunt la muncă și vreau să știu dacă este telefonul de vină sau telekom. Deci nu am o dispoziție foarte bună așa că te rog dăi pace. Pe A53 nu aveam aceste probleme legate de semnal destul de ciudat.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
👍 scuze ...
Da cred ca e de la sim. Daca ai posibilitatea sa schimbi cu un alt sim, asa elimini din start daca e de la sim sau nu.
Daca nu ai posibilitatea sa pui altul poate ii poti schimba slotul/sertarul. Din sim 1 in sim 2.
Daca nici asa nu reusesti suna la telekom si cerele lamuriri. Telefonul nu are cum sa faca asa . Ori are semnal ori nu are. Ca 'antene' si ce mai are. Cand se strica nu mai merge juma de zi si dupa iar nu merge gen . 😋
Opțiuni
Nu ai dece să-ți ceri scuze doar am avut o zi obositoare după 12 ore de muncă și mai prins în niște toane proaste. Să nu mai zic că problema erea de la telekom,cum intru în clădire la muncă pierd semnal,mort nu mai pot face nimic. Cum ies din clădire totu revine la normal,partea și mai ciudată digi avea semnal și dădea clasă la telekom am rămas șocat.
Opțiuni
Mersi de ajutor dar na mers problema era defapt de la telekom,din cauză că pereți sunt prea groși pierzi semnal. Partea care ma dat pe spate angajații care aveau abonament la digi aveau semnal,posibil să trec și eu pe digi.
xPROP
Voyager
Opțiuni
Salut am avut aceasi problema dimineata la ora 10:00, dar am l am pus pe mod avion si dupa 10 secunde l am dezactivat si merge. Nu cred ca e de la sim ca eu am cartela Vodafone
Opțiuni
Problema asta este de câteva zile,când merge când nu merge, bătaie de joc din partea celor de la telekom. Angajați în clădire au semnal pe digi deci nu mi-a venit să cred,telekom sa prostit detot.
xPROP
Voyager
Opțiuni
Telekom va face parte din grupul Orange, nu daca chiar face deja.
Opțiuni
Mda este posibil să facă parte din grupul Orange,oricum contractul făcut îmi dă puterea să închid când vreau abonamentul,așa a fost oferta acum câțiva anii. Din ce văd și digi încet încet au îmbunătățit semnalul,posibil din cauză că primeau reclamații multe.
Opțiuni
Mda din ce am observat când intru în clădire la muncă,pierd semnal efectiv doar apel de urgență pot folosi. Bătaie de joc din partea celor de la telekom,plătesc abonament să am semnal și net cu porția,cei pe digi au semnal merge fără probleme,nu mi-a venit să cred.
raduq
Explorer
Opțiuni
Salut am avut și eu acesta problema pe samsung A53 și îl puneam pe modul avion și după își revenea
Members_TdYJtBC
First Poster
Opțiuni

Am aceleasi probleme pe telefon samsung A54 su retea DIGI, raman fara date mobile din senin, e nevoie de un airplay mode on/of sa revina, altfel nu primesc mesaje via internet, e frustrant ca pierd mesaje importante sau nu ma pot conecta. Am incercat mai multe cartele si e la fel. Vad ca se plange lumea indiferent de retea deci telefonul are o problema. Daca aveti rezolvare, vre-o setare la retea e binevenit.

0 Aprecieri