Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema internet digi mobil

(Subiect creat la: 27-10-2023 04:16 PM)
586 Vizualizări
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
Salut, am făcut aceste doua capturi de ecran în aceleași locuri, prima captura de ecran, de pe Samsung a52s 5g, nu îmi întra 4G+, iar în cea de a doua poza, de pe telefonul mamei, Samsung S22, apare 4G+.

image

image
Țin sa menționez ca pe samsung A52s la celelalte rețele, precum vodafone și orange, întra 4G+, dar e o problema la digi sau cu telefonul meu, idei?
6 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pai ți-ai cam răspuns singur, dacă pe alte rețele merge puțin probabil sa fie de la telefon. Încearcă sa schimbi sim-ul, dacă este kai vechi poate fi de acolo problema.
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
nu cred ca e de la sim, pe alte telefoane apare acel 4g+, doar pe a52s nu apare
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Si pe note 10+ cat si s10e am 4g+ pe digi dar nu chiar peste tot in oras. Dar in locuri unde orange sau vodafone nu au (magazine de obicei) pe digi merge fara probleme 4g+ in acel loc.
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
eu ma refer ca pe a52s nu afișează deloc 4g+ la digi, dar la celelalte rețele da, deși în Bârlad este acoperire 4g+ la digi
0 Aprecieri
niqqa
Explorer
Opțiuni
A52s-ul tau nu stie agregarea de benzi de la Digi (agregare de benzi inseamna 4G+) e mai limitat la capitolul asta decat S22-ul mamei tale, care fiind flagship stie mai multe combinatii de benzi. Stiu ca Digi are agregare intre benzile 1-38, cam peste tot pe unde au 4G+, si telefonul tau nu face agregare ramane ori in B1(2100Mhz) ori in B38(2700Mhz), dar astea sunt detalii tehnice, sper ca macar asa ca idee ai inteles de ce nu iti apare tie pe A52s 4G+
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
cred ca sa fie de asta, dar înainte îmi apărea 4G+ pe A52s, un prieten care are un A51, tot cu abonament la digi are 4G+
0 Aprecieri