Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Viteza slaba la internetul de pe mobil

(Subiect creat la: 09-04-2024 02:19 PM)
868 Vizualizări
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Am probleme cu internetul de pe telefonul mobil adică cu viteza și nu se încarcă paginile de net. Am făcut măsurători cu aplicația speed test și mi a dat următoarele: pe download 0 23 upload 0,02 ping 675 ms ,jitter 2ms, loss 33. Download 1 GB video în 9 h si send 5mb file în 28 minute, ce pot sa fac ?.
17 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Odată ce rețea folosești și ce semnal ai în zona ta? Ce indica la semnal ma refer.
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Telekom
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
4 g
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Faptul ca e doar 4g și nu + se explica de ce viteza e mica. Ai nevoie de + ca să fie mai rapid.
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
În oras
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
O singura linie
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Stau la 100 de metri de centru
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Targu jiu
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pe digi am semnal la 4g+ cam 130mbs în interior. În oraș. Afara am semnal maxim și urca și mai mult.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
S10e sau note 10+ prind 4g+. Am testat și pe a52s cu 5g în interior prind lejer peste 100mbs. Dar e abonamentul de 5e nelimitat.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Digi folosește mai puține frecvente de semnal din câte știu și ai nevoie de o anumita banda și frecventa pt 4g+. La tara probabil nu e.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
La digi din ce am putut cauta și găsi, este ca A71 nu are banda de 3500mhz și 3800mhz, pe care note 10+ și s10e le au.
Cel mai mult ai banda de 2600mhz, totuși digi spune ca ar trebui sa prinzi dar zic doar de 4g și 5g. Nimic de +. Probabil din din cauza benzilor ai plus ca eu am lte cat 20 care în teorie duce 2000mbs pe sec, peste 1gb download doar din rețea fără wifi.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Galaxy A22,
Oferă-ne cât mai multe detalii tehnice dacă vrei să îți putem oferi explicații și sfaturi pentru problema constatată de tine, respectiv încărcarea anevoiasă (adică durează mult) a paginilor web.
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Ce pot sa ofer mai mult?
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Am scris tot ce trebuie
0 Aprecieri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
Am o sesizare depusa la telekom dar ei nu vin fizic la fata locului sa măsoare viteza sau altceva
Opțiuni
Compania Telekom nu mai este o firmă de top cum a fost poate odată. Find fost abonat la Telekom,exact probleme dubioase le aveam și eu cu semnalul,atenție în oraș sau la muncă îmi mergea prost semnalul. Am renunțat la Telekom și am trecut la digi iar probleme au dispărut,care comentează aiurea câ digi nui bun nau semnal bun...sincer se vede că au îmbunătățit semnalul.1712695796679_1712695796658_0.jpg
0 Aprecieri