Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema display A51?

(Subiect creat la: 27-12-2022 11:27 PM)
463 Vizualizări
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
Nu inteleg de ce mi se desatureaza/satureaza putin displayul si ***** daca ii dau sleep si il deschid din nou e normal. Este cumva de la bateria umflata? Pana ma duc la service cu el, ce pot face ca sa nu bubuie (in afara de a il folosi mai putin)? Multumesc!

Update: am fost la Samsung si mi-au spus ca mi se arde displayul de la baterie si la un moment dat va ajunge negru. Deci logic va trebui sa schimb si bateria si displayul.
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Posibil să ai acel început de pâlpâire al ecranului "screen flickering" ceea ce mă duce cu gândul că posibil să se acutizeze și mai tare problema cu al tău display, indicat ar fi să te duci cu el într-un centru autorizat Samsung pentru o diagnosticare cât mai corectă. După cum zici ai problemă și cu bateria dar nu cred că ar avea legătură cu ecranul.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

19 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Posibil să ai acel început de pâlpâire al ecranului "screen flickering" ceea ce mă duce cu gândul că posibil să se acutizeze și mai tare problema cu al tău display, indicat ar fi să te duci cu el într-un centru autorizat Samsung pentru o diagnosticare cât mai corectă. După cum zici ai problemă și cu bateria dar nu cred că ar avea legătură cu ecranul.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
mersi!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Părerea mea daca se adeverește că trebuie schimbate atât display-ul cât și bateria unde te-ar duce undeva la 850 de lei mai bine îți iei altul.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
mda, s-ar putea sa ma duc sa vad diagnosticul si daca e ecranul putin curbat de la baterie va trebui schimbat. chestia e ca nu cred ca ar trebui sa mai investesc in telefonul asta daca e peste 800 pt ca nu merita.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Atât te duce atât display-ul cost estimativ la 580 lei și bateria 280 lei. Nu se mai merită investiția în el in cazul ăsta, mai pui ceva peste și îți iei un alt telefon din seria A dar nou.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
***** tot ce s-a intamplat, nu cred ca tabara samsung va mai fi prietena mea
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Ca și părere, de foarte multe ori totul tine de felul în care folosim, utilizăm telefonul și de asemenea cum avem grija de telefon. Nu producătorul este de vină dacă problema este uneori din neglijența noastră dacă telefonul suferă lovituri mecanice, lovire, scăpare din mână a lui.. Orice telefon am lua de la orice marcă tine in mare parte de felul în care avem grijă de el. Baftă.
0 Aprecieri
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
mda, dar chiar credeam ca va tine mai mult. mersi!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu știu să îți spun cât ar trebui sa țină, eu doar mi-am spus părerea. Am deținut și eu acest model A51 la un moment dat și chiar am fost mulțumit de telefon, la vremea lui când a ieșit pe piața din Europa chiar a fost lăudat cât și reușit ca și model.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
tare! ma bucur ca ti-a tinut, dar nu stiu daca pot gasi pe cineva care a avut aceeasi problema.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Să ne dai de veste spre ce telefon te direcționezi dacă A51 nu-l mai faci.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
sigur o sa va dau! :smiling-face:
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Foarte bine, mai depinde și de al tău buget spre ce te vei orienta ca și model eventual.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
De cât timp ai acest telefon de zici că nu te așteptai să strice așa de repede? Bateria se mai umflă și de la faptul că îl ținem la căldură ori îl folosim in timp ce se încarcă, ceea ce nu este recomandat, de asemenea ecranul se mai deteriorează și din cauza unor aplicații slab optimizate ori cât și luminozitatea la maxim iar nu este indicat, de asemenea un restart la telefon la 7 zile este benefică.
0 Aprecieri
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
pe 16 ianuarie face 2 ani. am avut un j3 2017 3 ani, il foloseam la fel si este in stare perfecta.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Înțeleg, nu este puțin dar nici mult de când îl ai , dacă a fost și nou. Ceva a fost de ai avut probleme mai tot timpul cu el. Poate ai nimerit unul mai cu defect calitativ din fabrică. Mai sunt și cazuri rare dar mai sunt.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
l-am luat nou, chestia e ca de cateva luni de cand il luasem (vreo 4-5 cred) incepuse sa faca fite. nu mi s-a parut normal, dar am ignorat asta. ***** un an si ceva a inceput cu supraincalzirea. m-am dus la samsung si mi-au zis ca e bateria umflata. acum, nu stiu ce sa fac pt ca mama nu ma crede la faza cu displayul.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
E ca și cum te-ai plange că nu merg ștergatoarele la mașină. O fi de la dauna totală? :))
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
_tuiaa
Voyager
Opțiuni
am ras, mersi.
0 Aprecieri