Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wyświetlaczem A52 5g

(Temat utworzony: 08-12-2022 01:16 PM)
5132 Wyświetlenia
Opcje
Witam pod czas rozmowy ekran wariuje, zachowuje się jak wylewający się wyświetlacz migocze jak stary telewizor. Po dotknięciu dziala jak by nigdy nic. Dzieje się tak pod czas rozmów na głośno mówiącym i po wyjęciu z kieszeni. Miał ktoś taki problem? 
Jadzi86
First Poster
Opcje

Hej dzieki za parade, zrobiłam co radziles I nie napotkanalam tego problemu (choc nie wystepowal on regularnie wiec ciężko stwierdzic) jakies podejrzenia?

0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
Cześć wszystkim!
Mam problem z wyświetlaczem w telefonie Samsung Galaxy a52s. Wyświetlacz w losowych momentach miga od połowy w dół. Miga on na biało. Zazwyczaj po uruchomieniu urzadzenia ponownie wszystko wraca do ładu. Po za tym u dołu ekranu wypaliły mi się ikony niektórych apek. Czy da się coś z tym zrobić?
0 Like
_svery_
Pathfinder
Opcje
Oczywiście gwarancja urządzenia jeszcze trwa, i się teraz zastanawiam czy warto wysyłać urządzenie do serwisu, oraz czy to złosznie zostanie zaakceptowane do naprawy
0 Like
Runnerito
Student
Opcje
Możliwe, że to jakiś błąd software'owy. Spróbuj skontaktować się mailowo, bądź telefonicznie z Samsungiem, a jeśli stwierdzą, że to nie wina oprogramowania to warto dać telefon na gwarancję. Pozdrawiam!
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli posiada Pan gwarancję na telefon to radzę wysłać go jak najszybciej do serwisu.
MrKopytko
First Poster
Opcje
Witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj 🙂 Mam duży problem z telefonem. Wyświetlacz odmówił posłuszeństwa i nic nie wyświetla. Czasem ma jakiś krótki przebłysk ale to dosłownie sekundy. Dotyk działa cały czas, mimo nie działającego wyświetlacza. Mogę np włączyć latarkę ze skrótu na zablokowanym ekranie. To jeden problem. Drugi problem jest z portem ładowania. Przy podłączeniu ładowarki wyrzyca komunikat że w porcie ładowania jest woda. Nie widzę tego komunikatu bo wyświetlacz bie działa, ale jest powiadomienie dźwiękowe. Stąd wiem. Osuszałem port, wydmuchałem sprężonym powietrzem i od nowości taki czysty nie był. Mimo to cały czas jest wykrywana wilgoć w porcie. POMOCY!! Telefon już mam następny, ale potrzebuje odzyskać zdjęcia i filmy z galerii. Macie jakieś pomysły? 
0 Like
Lach_z_lasu
Voyager
Opcje
A jest jakieś prawdopodobnieństwo że faktycznie woda mogła się dostać do portu?
0 Like
MrKopytko
First Poster
Opcje
Telefon był czyszczony pod wodą we wtorek, problem jest cały czas. Zdążało się już wcześniej że czyściłem telefon w ten sposób i nie było żadnych problemów.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Zrobił Pan najgorszą rzecz z możliwych czyszcząc telefon pod wodą i dmuchając w port sprężonym powietrzem. To że Panu nic się wcześniej nie działa, to tylko dlatego ze jeszcze uszczelka nie przepuściła wode. Najprawdopodobnie zrobił Pan zwarcie na złączu taśmy głównej która znajduje się przy module ładowania, lub została uszkodzona.
MrKopytko
First Poster
Opcje
Nie dmuchałem powietrzem od razu po umyciu. Telefon był myty we wtorek, a powietrzem dmuchałem w piątek. Mała aktualizacja: przez te sekundy w których działał ekran, udało mi się włączyć ekran lustrzany na telewizorze i wysłać pliki na których mi zależy. Podczas przesyłania telefon się wyłączył ponieważ bateria się wyczerpała. Podłączyłem go do ładowania i "wolnym" ładowaniem udało się napełnić baterie. Zaraz po odpięciu telefonu znów wyskoczył komunikat o wodzie w porcie ladowania. Czy dla tego telefonu jest jeszcze jakaś nadzieja? I przede wszystkim czy będzie to opłacalne?
0 Like