Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Poradnik] Jak zmienić animację odcisku palca?

(Temat utworzony: sobota)
27 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung dodał możliwość zmiany odcisku palca w One UI 8. To doskonały sposób na personalizację naszego telefonu.

Screenshot_20250820_123228_Wallpaper and style.jpgScreenshot_20250820_123241_Wallpaper and style.jpg

Aby wybrać własną animację należy zainstalować aplikację Good Lock oraz moduł LockStar. Spokojnie - to są aplikacje pochodzące od firmy Samsung. Następnie uruchamiamy aplikację LockStar, klikamy w ikonkę odcisku palca i wybieramy naszą animację. Gotowe!

20250820_125155.jpg

Która animacja podoba Wam się najbardziej?

relativ
Helping Hand
Opcje

Spróbuj odinstalować Lock Star i ponownie zainstaluj. Przy uruchamianiu nie zapomnij wyłączyć optymalizacji baterii dla tej aplikacji (pojawi się pytanie na ekranie).

Screenshot_20250927_134603_Package installer.jpgScreenshot_20250927_135317_Settings.jpg

0 Like
wahadlo
Voyager
Opcje
W ustawieniach telbtwT1HInrx.jpg
relativ
Helping Hand
Opcje

Wydawalo mi się, że to jest domyślnie włączone. W każdym razie nie brałem pod uwagę, że może być wyłączone :smiling-face: 

0 Like
wahadlo
Voyager
Opcje
Pomogło?
relativ
Helping Hand
Opcje

To nie ja mam problem :smiling-face:

0 Like
Marcin2025
Journeyman
Opcje
@wahadlo dziękuję 🔥
Marcin2025
Journeyman
Opcje
Dziekuje zadziałało
0 Like
kpio50129
Helping Hand
Opcje

Obudzili się po latach. W ColorOS było to chyba od... zawsze.

0 Like
Pawelost
Student
Opcje
Mam problem z systemem na moim samsungu a55 .ten problem abro raczej braki są takie że w one ui dostaje sie nowe opcje customizacji lecz jedne dla mnie z najważniejszych brakuje na moim samsungu czyli animacja twarzy i odcisku palca nadal nie da sie ich zmieniać. Wszyscy na tikotkach i innych takich aplikacjach mają to na swoich a55 
0 Like
Swans4ever
Apprentice
Opcje
Dużo opcji personalizacji jest w modułach appki GoodLock :smiling-face: