Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem bluetooth po aktualizacji

(Temat utworzony: 23-09-2020 09:24 AM)
981 Wyświetlenia
wesolek
Student
Opcje
Cześć . Zainstalowałem najnowsze aktualizacje i po tej czynności telefon nienlaczy się z systemem głośnomówiącym w samochodzie , lub łączy się tylko na chwilę,  po czym się rozłącza i tak w kółko po kilka razy co kilka minut . Usunąłem samochód z pamięci i łączyłem to ponownie i nic to nie pomogło. Proszę o pomoc bardzo jest ki to potrzebne na codzień.  
19 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać resetowanie ustawień sieciowych. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych. Do kompletu wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

0 Like
wesolek
Student
Opcje
Niestety po tym zabiegu , telefon już wogole nie może się połączyć z samochod3m
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Usuń z samochodu aktualne powiązanie z telefonem i wtedy spróbuj ponownie. Napisz również jaki posiadasz telefon oraz wersję oprogramowania.

0 Like
Piotrurb
Apprentice
Opcje
Witam,
Może ma ktoś pomysł na mój problem: bluetooth w samochodzie łączy się z telefonem dopiero po wejściu do menu bluetooth. Jak tylko wejdę do menu bluetooth nic już nie muszę robić,bo telefon łączy się automatycznie z radio w aucie.
Nie pomogło nic: przywracanie ustawień fabrycznych, zmiana w aplikacji bluetooth ustawień baterii na nieograniczone możliwości korzystania.
Dodam,iż audio w domu łączy się automatycznie, zegarek garmin też działa tip top 
Ktoś coś może podpowie?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową po zresetowaniu urządzenia? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy.

0 Like
Piotrurb
Apprentice
Opcje
Przepraszam błędnie napisalem. Zerowalem preferencje aplikacji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek zresetować ustawieni sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

0 Like
Piotrurb
Apprentice
Opcje
Próbowałem,ale bez rezultatu.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy inny telefon łączy się poprawnie z twoim radiem w samochodzie?

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like