Cerrar

What are you looking for?

cancelar
Mostrando los resultados de 
Buscar en lugar de 
Quiere decir: 

Tema original:

Problem z kartą pamięci.

(Tema creado el: 14-05-2022 12:45 PM)
1112 Visitas
Piotr082
Apprentice
Opciones
Witam,
Ostatnio zaczęły mi się pojawiać powiadomienia"Karta pamięci nie działa" podczas używania telefonu (nie działała na chwilę, test w aplikacji Samsung Members nie pokazał błędu.) Dzisiaj kiedy uruchomiłem telefon pokazał się komunikat"Włożono kartę pamięci". Co można z tym zrobić?
Edit: Błąd wystąpił ponownie podczas uruchamiania aplikacji Samsung Members
0 likes
24 Respuestas
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opciones
Witam. Możliwe że dzieje się coś z samym czytnikiem, ewidentnie gdzieś koszyk z kartami się luzuje i powoduje brak komunikacji. Karta SIM jest wycięta oryginalnie, czy docinana była?
flyer0
Voyager
Opciones
Karta sim oryginalnie wycięta, jak dostałem ja 4 lata temu to normalnie sie wylamywalo rozmiar jaki był potrzebny, właśnie nie rozumiem bo karta sim chyba też by się rozłączyła jakby to był problem z koszykiem kart
0 likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opciones
Różne przypadki bywają, ale jeśli karta jest docinana fabrycznie to ją można wykluczyć. Na Pana miejscu sprawdziłbym na innej karcie pamięci, czy tak objaw też wystąpi.
flyer0
Voyager
Opciones
Niestety innej nie mam ale prawdopodobnie kupię kolejna za jakiś czas jeżeli będą na promocji
0 likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opciones
Na Pana miejscu kupilbym innego producenta kartę pamięci i sprawdził wtedy. Mieliśmy już parę przypadków na serwisie z kartami pamięci od Samsunga.
0 likes
Etiquetas