Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z gears

(Temat utworzony: 28-07-2021 07:42 AM)
584 Wyświetlenia
kristofeles
First Poster
Opcje
Dlaczego nie mogę sparować gearS z A52 a działał z A51
0 Like
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Dzień dobry
Czy robisz to przez aplikacje Galaxy Wearable?

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @kristofeles 

Czy pojawia się jakiś komunikat?

kristofeles
First Poster
Opcje
Robie wszystko jak trzeba pisałem tu do obsługi z zapytaniem i napisali "Decyzja została podjęta na podstawie oceny, że istniejącej jakości usług nie można utrzymać tylko poprzez aktualizację aplikacji. Nie powinno być problemu z używaniem Gear S sparowanym z urządzeniem Galaxy wydanym przed 2021 rokiem. "
Zegarek za 2000 jest bezużyteczny do śmietnika żenada podejście samsunga jest nie fair zmuszają swoją dziwną polityką do kupna kolejnych urządzeń, gdzie byle jakie inne badziewie za 150 łączy się bezproblemowo idziała jak należy a samsunga NIE, ale już nie dam się naciągnąć więcej na produkty tej firmy a kupuje co 1,5 roku po 2 - 3 telefony nowe, a kupując pytam czy bedzie razem wspópracować i mówią TAK TAK a teraz okazuje sie że jednak nie MASAKRA JESTEM OBURZONY DO GRANICY
0 Like
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@kristofeles To prawda, że Gear S nie będzie kompatybilny z telefonami wydanymi w 2021 r.  Wsparcie tracą te modele:
Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear 2
Samsung Galaxy Gear 2 Neo
Samsung Gear S
Samsung Gear Fit
Te produkty będą nadal działać ze starszymi smartfonami Samsunga, sprzed 2021 r. 

Model Gear S to zegarek sprzed 7 lat. Elektronika niestety szybko się "starzeje" i należy liczyć się z tym,  że kiedyś nastąpi moment zakończenia wsparcia 😞 

kristofeles
First Poster
Opcje
I co z tego to tylko ma przynajmniej odbierac polaczenia i wiadomosci i w druga strone a nie ze juz nic i do smieci gdzie starsze innych firm robią to bez problemu ŻENUJĄCE PODEJŚCIE DO KLIENTA już na pewno nie kupie nic z tej firmy a tak ją chwaliłem
0 Like
kristofeles
First Poster
Opcje
Takim podejsciem do sprawy powinniśmy co 5- 6 lat wszystko wymieniać pralki lodowki itd
0 Like
kristofeles
First Poster
Opcje
Żeby przy najmniej sprzedający o tym poinformowali, kiedy się pyta o takie żeczy, ale nie byle sprzedać
0 Like
kristofeles
First Poster
Opcje
A na co mi starzy telefon na ktorym połowa nie działa bo juz za stary a ma 2 lata nie całe, a ten zegarek nic nie robi innego jak to samo co zestaw głośnomowiący byle jakiej firmy i nie musi być najnowszy soft w nim by to robił, gdzie innych firm działają normalnie a tu nic nawet tego nie mozna
0 Like
S4msungExpert
First Poster
Opcje
W takim razie sparuj się z a51
0 Like