Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aparatem przednim

(Temat utworzony: 12-05-2022 08:14 PM)
573 Wyświetlenia
gluś
Apprentice
Opcje
Mam samsunga galaxy A51 i od pewnego czasu przednia kamera nie działa. Czy ktoś też tak ma? I co mogę z tym zrobić?
0 Like
21 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy próbował Pan resetować urządzenie nie przywracając kopii zapasowej ?
Czy to się stało po jakiejś aktualizacji ?
Franek90
First Poster
Opcje
Spróbuj zresetować
gluś
Apprentice
Opcje
Jeezcze nie, jutro spróbuje i zobacze czy zadziała. Bardzo dziękuję za pomoc
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo 😃. Czekamy na efekty
0 Like
gluś
Apprentice
Opcje
Niestety nie zadziałało:(
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@gluś Jeżeli wykonałeś ustawieniach fabryczne i nie ma poprawy pozostaje skierowanie telefonu na diagnozę do autoryzowanego punktu serwisowego. Tutaj w szybki sposób sprawdzisz najbliższy serwis: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

_svery_
Pathfinder
Opcje
No cześć wam!
Powracam z nowym pytaniem, tak jak w poprzednim poście pisałem odnośnie problemow z telefonem a52s, tak teraz powracam jako szcześliwy posiadacz tego telefonu naprawionego na gwarancji w autoryzowanym serwisie Samsunga - CCS. Ale nie o tym dzisiaj. Problem jest z nowym systemem Android 14, a bardziej z nakładką ONE UI 6. Podczas używania przedniej kamery mały fragment wyswietlacza wokół oczka aparatu wyłącza się i staje się ciemny. Czy wy też tak macie? Problem ten występuje tylko gdy używam przedniej kamery. Po za tym wyswietlacz działa perfekcyjnie. Mam nadzieje ze w nowej aktualizacji zostanie to naprawione, dlatego też apeluję o naprawe błędu ;))
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@_svery_, a możesz jakimś innym telefonem zrobić zdjęcia ekranu i pokazać różnice względem przedniej i tylnej kamery? U mnie coś takiego nie występuje. Możesz również zacząć od tych czynności: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kosteko17
Journeyman
Opcje
To normalne. W moim s20 dzieje się tak samo. Myślę że to dlatego żeby zdjęcia wychodziły lepiej
0 Like