Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aktualizacją dostawcy usługi a52s 5G

(Temat utworzony: 28-04-2022 04:26 PM)
1592 Wyświetlenia
Katjaaa
Journeyman
Opcje

Witam, niedawno kupiłem telefon Samsung A52s 5g, przez pierwszy tydzień wszystko było dobrze, aż do pierwszego ponownego uruchomienia komórki, zrobiłem to wczoraj po czym ciągle wyskakuje powiadomienie "aktualizacja dostawcy usługi" mówi ona w skrócie, że trzeba ponownie uruchomić telefon aby skonfigurować wszystko, lecz nie ważne ile razu uruchomię ją ponownie to powiadomienie tak czy siak po 5-10 minutach  znów się pojawi, przy czym nie da się go zamknąć wiec blokuje mi to używanie telefonu, załączę zrzuty ekranu jak to wygląda, ktoś miał podobny problem?

Screenshot_20220428-012248_One_UI_Home.jpgScreenshot_20220428-161115_Settings.jpg

16 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Katjaaa Proszę sprawdzić czy urządzenie wykrywa dostępność aktualizacji oprogramowania i zamieścić screen. 

Katjaaa
Journeyman
Opcje

Screenshot_20220428-182756_Software_update.jpgScreenshot_20220428-182756_Software_update.jpg

@YOX 

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Katjaaa Należy udać się z urządzeniem do serwisu, aby wgrać na nowo oprogramowanie. 

Lista serwisów -> https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Katjaaa
Journeyman
Opcje

@YOX  a wiesz może co mogło się stać i skąd taka diagnoza?

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje

W wielkim skrócie: Region oprogramowania EUX, nie jest dostępny dla telefonu Galaxy A52s 5G. Dodatkowo wyszły już kolejne aktualizacje dla tego urządzenia, a Twoje ich nie wyszykuje. 

Katjaaa
Journeyman
Opcje

@YOX coś się nagle stało, nie mam pojęcia co i jak nagle wyłączyła mi się komórka a po włączeniu, zmienił się ten kod CSC to dobrze?

Screenshot_20220428-192132_Settings.jpg

YOX
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak, teraz proszę sprawdzić dostępność aktualizacji.

Katjaaa
Journeyman
Opcje

dodam też, że znalazło mi nową aktualizacje jak teraz sprawdziłem.

Katjaaa
Journeyman
Opcje

tak znalazło mi  ją i pobiera się.