Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowaniem Samsung A50

(Temat utworzony: 06-11-2020 01:06 AM)
11015 Wyświetlenia
Marcinjas
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z ładowaniem telefonu Samsung a50. Po podłączeniu ładowarki, poziom baterii utrzymuje się na tym samym poziomie, nie można naładować baterii. Wcześniej nie było żadnych problemów z baterią, ładowarka jest sprawna. Przeczytałem na forum, że może to mieć związek z aktualizacją oprogramowania telefonu. Faktycznie wyświetla mi się aktualizacja oprogramowania, której nie zrobiłem a teraz ze względu na niski poziom baterii nie mogę jej wykonać (wyskakuje komunikat, że musi być minimum 20 %). Czy nieaktualne oprogramowanie może mieć związek z problem ładowania i jak mogę to w takim przypadku rozwiązać, jeśli nie da się naładować baterii? 

0 Like
11 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
0 Like
Kris2021
Voyager
Opcje
Sprawdzałeś ładowarkę na innym telefonie ?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś podłączać inną ładowarkę do telefonu? Czy telefon łączy się poprawnie z komputerem za pomocą kabla?

0 Like
Marcinjas
First Poster
Opcje

Tak ładowarka ładuje inne telefony. 

0 Like
Kris2021
Voyager
Opcje
Czyli kopia i twardy reset .
0 Like
Marcinjas
First Poster
Opcje

Tak inne ładowarki też nie ładują, tak telefon łączy się z komputerem 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że w telefonie wystąpiła usterka sprzętowa i konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like
franek681
Navigator
Opcje
Probowales zmienic w opcjach tryb ładowania z szybkiego na zwykly?
0 Like
Marcinjas
First Poster
Opcje

Po podłączeniu do komputera telefon ładuje się. Przywróciłem ustawienia fabryczne, ale żadna ładowarka nadal nie ładuje baterii. Właśnie nie mam możliwości wyłączenia opcji szybkiego ładowania

0 Like