Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Premiera] Nowe Galaxy z Serii A już jutro!

(Temat utworzony: 02-03-2025 08:38 AM)
1488 Wyświetlenia
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witajcie! 

Samsung już jutro (03.03.2025) zaprezentuje najnowsze Galaxy z Serii A. 

image

Czego możemy się spodziewać? 

Do sprzedaży trafią co najmniej dwa nowe Galaxy: A56 i A36, czyli następcy bestsellerów takich jak A55, A54, czy A35. 

Więcej szczegółów podam w jutrzejszym poście, gdzie podsumuje wszystkie nowe urządzenia. 

Na start promocja! 

Samsung przygotował dla nas promocje na start. Po zarejestrowaniu się w aplikacji Members możemy otrzymać 50zł rabatu i słuchawki Galaxy BudsFE Gratis przy zakupie premierowych modeli. 

image

Aby wziąść udział w promocji należy kliknąć baner w zakładce korzyści w aplikacji Members. 

image

Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Nic nie dostałem z kodów
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Ale walą w kulki. Jeszcze rano, z resztą zawsze tak było, że po wejściu przez pluxee czy zwykły Samsung shoop to konsultanci atakowali wyskakującymi banerami czy potrzebujesz pomocy przy zamówieniu a teraz amba fatima, zero czatów 😅 to niech spadają, specjalnie kody szykowałem a tu lipa. W ramach ciekawostki to zdaje się w zwykłym Samsung shoop też mi nic nie wchodzi, nawet polecający.
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Na s25 działa ZIMA a wyraźnie jest napisane że na cały asortyment 😭
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Nie ma tych nowych w regulaminie niestety z tego co widać 1741006998778.jpg
0 Like
konradd86
Voyager
Opcje
Polecający i START to 10%. Kup przez Pluxee, tam masz ceny niższe o 10%.

A START nie wchodzi, bo ten kod nie działa na produkty przedsprzedażowe:
1741007501016.jpg
0 Like
FISHBONE89
Apprentice
Opcje
Różowy A56 256 GB już zakupiony 😊

Kupiłem przez apkę IKO (Sklep Samsung dla klientów banku PKO BP).

Cena 1845 PLN, do tego miałem 3600 punktów to wymieniłem na 36 PLN, a i tak cena spadła zamiast o 36 PLN to o 72 PLN. W sumie nie wiem czemu ale nie będę narzekać 😂 Finalnie zapłaciłem 1773 PLN.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Kupiony A56 256gb zielony przez Pluxee za 1665,85 zł. Kod ZIMA zaczął działać i dodatkowo zastosowałem kod 50/250 za zapisanie się do newslettera. Oczywiście szło taniej np o ten kod widmo 50 zł za zapisanie się do przedsprzedaży no ale co zrobić.1741015669304.jpg
konradd86
Voyager
Opcje
No i elegancko.
Fajnie, że przyszedł Ci kod z newslettera, ja się kiedyś zapisałem i nic nie przyszło.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Można było jeszcze dodatkowe 50zł zgarnąć za kody od recenzentów na YouTube.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Polskich? bo jakoś nie widziałem polskich recenzji jeszcze. Zgłębię temat dzięki no chyba że nakierujesz u kogo?
0 Like