Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Premiera] Nowe Galaxy z Serii A już jutro!

(Temat utworzony: 02-03-2025 08:38 AM)
1344 Wyświetlenia
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witajcie! 

Samsung już jutro (03.03.2025) zaprezentuje najnowsze Galaxy z Serii A. 

image

Czego możemy się spodziewać? 

Do sprzedaży trafią co najmniej dwa nowe Galaxy: A56 i A36, czyli następcy bestsellerów takich jak A55, A54, czy A35. 

Więcej szczegółów podam w jutrzejszym poście, gdzie podsumuje wszystkie nowe urządzenia. 

Na start promocja! 

Samsung przygotował dla nas promocje na start. Po zarejestrowaniu się w aplikacji Members możemy otrzymać 50zł rabatu i słuchawki Galaxy BudsFE Gratis przy zakupie premierowych modeli. 

image

Aby wziąść udział w promocji należy kliknąć baner w zakładce korzyści w aplikacji Members. 

image

31 Odpowiedzi
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Wiemy już jakie mają być polskie ceny? Czy podobnie jak w przypadku s25 możemy liczyć na program odkup/gwarantowane np 400 czy nie ma szans? Szukam czegoś dla mamy i zastanawiam się czy warto kierować wzrok na A56 czy kupić po prostu A55. Starszy model chodzi za około 1500 i pytanie czy w przedsprzedaży da się wyrwać w podobnych pieniądzach to A56 🤔
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W jutrzejszym poście wszystko będzie wyjaśnione, ale myślę, że ceny tak jak w przypadku A55. Czyli około 2000.
emisiek
Explorer
Opcje
Witam mam pytanie jakie pamięci ma samsung a36 ufs 2.2 czy ufs 3.1 dla mnie to ważne dzięki za odpowiedź Pozdrawiam 😊
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jutro pojawi się pełna specyfikacja, ale prawdopodobnie UFS 2.2
emisiek
Explorer
Opcje
A dzięki w takim razie zostaje z a34 bo różnic wielkich nie widzę Pozdrawiam
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marszal1983, Na ten moment wiemy, że cena modelu A56 wynosi 1999 zł za wersję 8/128GB. Z materiałów promocyjnych wynika, że można uzyskać kod 50 zł za zapisanie się do oferty przedsprzedażowej oraz słuchawki Buds FE.

konradd86
Voyager
Opcje
Ściągnij sobie aplikacje Pluxee, wejdź z niej w sklep samsunga i zapisz się na kod rabatowy 50 zł.
Tam są ceny obniżone o 10%, dodatkowo działa teraz kod ZIMA, który zbija cenę o kolejne 7%.
Jeśli faktycznie A56 będzie oficjalnie po 1999, to tam powinno się go dać wyrwać za 1623 zł.
1740940453973.jpg
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Tak tak, jestem już na to przygotowany 😊
0 Like
TripeRaptor
Voyager
Opcje
UFS 2.2
0 Like