Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia u góry ekranu

(Temat utworzony: 31-07-2021 03:05 PM)
4431 Wyświetlenia
krissk
Journeyman
Opcje

Witam, kupiłem ostatnio telefon Galaxy A52 5G i ni jak nie mogę dojść jak wyłączyć powiadomienia z aplikacji u góry ekranu, np. messenger czy viber, jak mam włączony ekran i coś robię na telefonie i ktoś mi napiszę wiadomość to wyskakuje powiadomienie u góry i widać tekst. Szukałem wszędzie ale nie da się chyba, tzn. można wyłączyć powiadomienia dla danej aplikacji żeby nie powiadamiało o wiadomościach ale wtedy w ogóle nie powiadamia i nie ma dźwięku. Miałem wcześniej xiaomi i dało się bez problemu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

10 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Zmień styl powiadomienia na dźwięk, zamiast " Dźwięk i wyskakujące okno". Powinno to rozwiązać twój problem. 

Ścieżka: Ustawienia -> Aplikacje -> Konkretna aplikacja -> Powiadomienia -> Wybrany rodzaj powiadomienia -> Styl powiadomienia. 

majer1
Explorer
Opcje
ustawienia i opcją szczegółów wiadomości
0 Like
0liw1a
First Poster
Opcje
Nie działa, nie pojawiają się powiadomienia z messenger
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@0liw1a, sprawdź wskazówki z tego wątku: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/brak-powiadomie%C5%84-z-messengera/m-p/5...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

arkaa95
First Poster
Opcje

Screenshot_20231226_183050_One UI Home.jpg

Mam problem z ciągle wyskakującym powiadomieniem o statusie baterii moich słuchawek Bluetooth. Problem zaczął się po aktualizacji do niej wersji systemu Android. Jak to wyłączyć?

0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Ustawienia-powiadomienia-powiadomienia aplikacji i tam odhacz.
0 Like
arkaa95
First Poster
Opcje
Już próbowałem niestety nie działa
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Próbował Pan wyłączyć I ponownie włączyć telefon?
sacamuelas
First Poster
Opcje
Witam mam samsung galaxy A52s nie działa mi dźwięk powiadomienia fb spoczatku mi działał próbowałem różne sposoby proszę o pomoc pozdrawiam
0 Like