Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Părere, dar să se facă mai ieftin

(Subiect creat la: 06-05-2023 07:13 PM)
260 Vizualizări
17 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu se mai merita,mai bine ia-ți un model mai nou..A53..A54...
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
Nu e corect! A53 și A54 sunt telefoane foarte proaste!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
A52S e telefon aparut acum 2 ani..
0 Aprecieri
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
A53 E FOARTE PROST. DAR A54 CUM E? DAR NU VREAU NICI A54. A52S E FOARTE BUN. MI-A VENIT O IDEE: AM UN TELEFON XIAOMI CU 64GB SI VREAU SA IL SCHIMB CU A52S.
Petre_Daniel
Explorer
Opțiuni
Nu prea ai habar ce zici, a53 e un telefon puțin mai bun ca a52s, a54 e un telefon de gama a cu elemente exterioare premium dar la un preț ceva mai ridicat. A54 sau A53 ar fi o idee bună pentru tine cred dar contează si bugetul. A53 si A54 sunt telefoane care au un avantaj mare la suportul software având 4 ani update de android si 5 ani la securitate
0 Aprecieri
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
Corect!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
A54 e genul de telefon bun dacă folosit doar câteva aplicații în fundal. Iar a reușit samsung sa o dea puțin în bara cu procesorul exynos. Dacă nu ai văzut încă pe canalul matthews tech îl compara cu un pixel 6a care din ce știu nu are procesor de flagship și îl bate binișor. Mai ales după câteva aplicații pe fundal a54 nu a mai fost în stare sa deschidă subway surfers abia după vreo 20 30 secunde. Problema asta nici măcar s10e nu o are după 4 ani buni.
0 Aprecieri
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
Nu am chef de a54 și s10e, ci de a52s 5g.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Atunci nu mai astepta si ial liniștit. E cel mai bun față de a53 sau 54. Ca performanta se bate cu s21 exynos sau s20 fe deci e încă destul de capabil în orice ii dai.
0 Aprecieri
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
Repet: A53 și A54 sunt telefoane proaste!
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Doamne Iisuse !!
Tinere nu mai scrie cu majuscule !! Adica cu litere mari !!
Nu ne intereseaza ca vrei tu !! Nu mai spama acest forum ca deja esti sub orice critica !!
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
Mai spuneți păreri între a52s, a53 și a54.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Am avut A52S, bun, peste A53,are wifi 6 și posibilitate casti cu jack. Ori A52S ori A54, părerea mea. Dacă îl ții mai mult de 2 ani și vrei update-uri, ia A54, A52S parcă mai vede doar 2 ani, nu sunt sigur.
0 Aprecieri
oneui6android14
Journeyman
Opțiuni
@gioni666 dacă ai avut a52s acum ce ai?
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Clar ca ceva mai bun din gama s. Dacă nu compari a52s cu ceva din gama s e cam cea mai bună alegere. Le ai cam pe toate înafară de samsung dex care nu te intereseaza sigur.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Si daca ti se pare scump pe emag poti incerca pe flip daca au acea culoare mov.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
S21FE
0 Aprecieri