Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opcje programisty

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
299 Wyświetlenia
DANIELoooo
Pathfinder
Opcje
Czy włączenie trybu programisty jest bezpieczne i co tam można robić w samsung galaxy A55 5G?

Dzisiaj chciałbym się dowiedzieć dużo informacji o trybie programisty.

Proszę napiszcie

DANIELoooo
Pozdrawiam 
13 Odpowiedzi
GuMisieK
Explorer
Opcje
Cześć
Szczerze ukryte są bo to są opcje dla osób które się znają na ustawieniach i z tego co czytałem to można tymi opcjami całkowicie zepsuć telefon.
Ogólnie włączenie samych opcji jest bezpieczne dla telefonu i nie ma się czego bać jak chcesz wejść i zobaczyć. Jest masa poradników na yt jakie opcje są w takim trybie programisty i jakie można zmienić by polepszyć pracę telefonu.
DANIELoooo
Pathfinder
Opcje
Dziękuję za informacje
Ja już lepiej nie będę włączał tego 😂

DANIELoooo
Pozdrawiam
0 Like
GuMisieK
Explorer
Opcje
Możesz sobie uruchomić I zobaczyć co tam jest.
Dodam kilka screenów losowych z tego ustawienia:

1743740169208.jpg1743740169222.jpg1743740169239.jpg
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Witam
Jest tam bardzo dużo ukrytych funkcji. Bezpiecznie możesz je włączyć. Nie ma obawy przed tym że cokolwiek zmienisz o ile chcesz jedynie popatrzeć co tam jest, bo jest tego dużo.

Pozdrawiam
Zonniak
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Opcja jest jak najbardziej bezpieczna. Odblokowane funkcje nie spowodują żadnej szkody w naszym telefonie. Niektóre funkcje umożliwiają podgląd pracy pewnych funkcji i podzespołów. Inne mimo włączenia nie zadziałają beż specjalnego programu.
DANIELoooo
Pathfinder
Opcje
Włączałem to kiedyś ale trochę się przestraszyłem ze zepsuje sobie telefon.
Nie wiem dlaczego w sumie jeszcze się tak przestraszylem.
Ale później wyskoczyły mi jakieś prostokąty niektóre czarne niektóre zielone.
I przez to to wyłączyłem
0 Like
DANIELoooo
Pathfinder
Opcje
Aha dziękuję bardzo
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W opcji programisty moze Pan sobie zmienić kontrast na średni lub wysoki a obraz będzie o wiele bardziej nasycony. Mamy tam tez zmianę długości animacji, podgląd odświeżania ekranu, czy tez inne sprawdzenie funkcji, czy ekranu naszego telefonu. Pozostała reszta jako zwykłego użytkownika tak naprawdę nas nie interesuje. Nie ma za co. Pozdrawiam Radek.1743752380065.jpg
miroON
Big Cheese
Opcje
Przedewszystkim proponuję ustawic
Skala animacji okna 0.5
Skala animacji przejścia 0.5
Skala długości animacji 0.5

Lub wylaxzyc te opcje calkowicie jesli interesuje cie szybsze działanie telefonu
1743763514506.jpg