Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

ONE UI 7

(Argomento creato il giorno: 02-04-2025 10:58 AM)
387 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

Erixone
Explorer
Opzioni
Salut, am văzut ca samsung a pus dynamic Island și pe telefoanele samsung dar cu ONE UI 7 poți sa ai dynamic island.
Voiam sa știu dacă este disponibil ONE UI 7 sau dacă nu dacă îl pot descarca de acum, și dacă pot sa îl descarc va rog spuneți mi și mie mai multe informații despre descărcarea ONE UI 7 beta de pe internet
1 Soluzione
Soluzione
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

Salut,

Oficial, nu poti descarca si instala One UI 7 BETA pentru ca Romania nu participa la Beta si programul nu este disponibil decat pe un numar limitat de modele.
Asteapta lansarea oficiala si o sa il primesti pe telefon. Sunt sigur ca ajunge in curand.

Visualizza soluzione nel messaggio originale

1 Soluzione

9 Risposte
Soluzione
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opzioni

Salut,

Oficial, nu poti descarca si instala One UI 7 BETA pentru ca Romania nu participa la Beta si programul nu este disponibil decat pe un numar limitat de modele.
Asteapta lansarea oficiala si o sa il primesti pe telefon. Sunt sigur ca ajunge in curand.

Erixone
Explorer
Opzioni
Ok mersi mult
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opzioni

Salut! One UI 7 va fi disponibil din 7 aprilie pentru S24, Fold si Flip 6. Pentru restul nu exista o data.

https://news.samsung.com/global/samsung-announces-official-rollout-of-one-ui-7-starting-from-april-7

In Romania nu este disponibil programul Beta.

PS. Pe viitor foloseste functia de cautare te rog.

Erixone
Explorer
Opzioni
Circle to search? O folosesc
Mersi oricum:)
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opzioni
Se refera la funcția de search de pe platformă, nu la Circle to search. 🙂
Erixone
Explorer
Opzioni
Acm intelesai mersi
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opzioni

Functia de cautare din Samsung Members (sau de pe web). Acea lupa din coltul dreapta sus. Acest subiect s-a discutat mult, iar regulile comunitatii iti cer sa cauti, inainte de a posta, daca nu s-a discutat deja subiectul.

Erixone
Explorer
Opzioni
Scuze, asa am sa fac
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opzioni
"dynamic island" nu are nicio legatura cu implementarea făcută de Samsung (decât poate faptul ca e sub forma de "pill")

Daca vrei ceva similar, poți instala aplicația de mai jos, merge și pe versiuni mai vechi de Android nu doar 15

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.dynamicspot

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare