Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One ui 7 bar

(Temat utworzony: 31-05-2025 08:02 PM)
317 Wyświetlenia
szal0nyklapek
Journeyman
Opcje
Witam, mam telefon galaxy a54 i zaktualizowałem go dzisiaj do one ui 7. Dynamic Island działa mi w przypadku spotify tak jak na 1 zdjęciu, natomiast stoper, dyktafon itp już tego nie obsługuje tylko wyświetla się w ikonach (zdjęcie 2). Da się to jakoś zmienić, albo dodać to do Islandu ? W now bar mam tylko takie apki ***** na zdjeciu nr 3. 

Pomoże ktoś ustawić to?

image
Zdjęcie numer 3

image
Zdjęcie 2

image
1 zdjęcie

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
W tym modelu nie ma możliwości dodania stopera i dyktafonu do Now Bar. W przypadku urządzeń w których jest taka możliwość należy zaznaczyć Zegar i Dyktafon w ustawieniach Now Bar.1748716621981.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
szal0nyklapek
Journeyman
Opcje
Widziałem że inne osoby mają na telefonach od samsunga,
0 Like
Rozwiązanie
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
W tym modelu nie ma możliwości dodania stopera i dyktafonu do Now Bar. W przypadku urządzeń w których jest taka możliwość należy zaznaczyć Zegar i Dyktafon w ustawieniach Now Bar.1748716621981.jpg
szal0nyklapek
Journeyman
Opcje
Aha no dobra
0 Like
kpio50129
Helping Hand
Opcje
Przez chwilę po zdjęciu myślałem, że to Nothing Phone
0 Like
T0m0
Voyager
Opcje
Nieprawda, mam Samsunga Galaxy A54 5G i mam opcje: Sport od Google, Odtwarzacz multimedialny, Mapy, Samsung Health, Zegar, Dyktafon, Notatki Samsung, Udostępnianie awaryjne.
Jak widać jest tu Zegar i Dyktafon, nie wiem czemu szal0nyklapek nie ma tych opcji, ale ja je mam na tym samym telefonie
0 Like