Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

ONE UI 6.0 Iconitele aplicatiilor mai mari

(Subiect creat la: 25-11-2023 05:18 PM)
399 Vizualizări
MihaiCMC
Explorer
Opțiuni
Astazi am trecut si eu la one ui 6.0 si android 14, iar prima mea remarca dupa update a fost marirea iconitelor aplicatiilor, e din creierul meu sau chiar s au marit?
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă vrei să le modifici, poți cu ajutorul aplicației theme Park din suita Good Lock. Instalezi fine lock și după poți modifica iconițele.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Chiar s-au mărit 🙂.
MihaiCMC
Explorer
Opțiuni
Si banuiesc ca nu e nici o optiune sa le fac mai mici, nu?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Doar ce a scris @EmiliaDuna mai jos, dar good lock nu e disponibilă în România, iar pentru a o folosi trebuie să folosești niște aplicații și magazine de aplicații terțe.
DragosX20
Explorer
Opțiuni
Da dar daca vreau sa modific culorile iconițelor sunt spălăcite.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La care iconițe te referi? Pentru cele din panelul de notificări poți aplica o paleta de culori de la Setări>Fundal și stil>Paleta de culori și acolo selectezi culori de bază dacă vrei o culoare anume. Restul icoanelor sunt ce au pus aplicațiile (dacă nu ai paleta activa)
1700925431199_1700925431191_0.jpg
DragosX20
Explorer
Opțiuni
Mă refer daca vreau să îmi modific iconițele in aplicația theme park...ori nu știu eu cum sa îmi fac culorile încât să nu fie spălăcite.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Asta nu știu să îți spun pentru că nu folosesc Good Lock . Probabil depinde de culoarea aleasă, și aceea e culoarea icon-ului (a desenului efectiv), nu a bulinei în care este, presupun. Și atunci pentru a fi vizibil, culoarea bulinei este mai ștearsă, sau chiar diferită.
DragosX20
Explorer
Opțiuni
Se pot modifica? Mi se par prea exagerate
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă vrei să le modifici, poți cu ajutorul aplicației theme Park din suita Good Lock. Instalezi fine lock și după poți modifica iconițele.
MihaiCMC
Explorer
Opțiuni
Nu e disponibil good lock in romania 🥹
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu este disponibil, dar dacă instalezi aplicația fine lock, vei avea acces la Good Lock.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Mai e si varianta de nova launcher.
Merg modificate si de aici.
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
Se pot alege alte iconite mai mici din magazinul de theme- icons...eu am gasit, dupa multe cautari..
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
Aceasta..1700927240256.jpg
AdiDra03
Apprentice
Opțiuni
Salut! Dupa ultimul update la one ui home 6 (15.0.05.5), cel care rezolva bug-ul cu animatia widget-urilor, iconitele nu mai sunt mari, aveti idee cum sa le fac iar mari? 😁SmartSelect_20231203_234624_Google_1000012373_1701639985.jpg
0 Aprecieri